Lifestyle / Ostalo

obogati svijet malih Lilliputanaca

ReArt vas vodi u Liliput, sudjelujte i vi

ReArt vas vodi u Liliput, sudjelujte i vi

Organizacija Udruge REART s radošću nas obavještava kako će se ovogodišnje izdanje ReArt festivala Put u Lilliput održati bez obzira na okolnosti, a u prilagođenom programu kako je trenutno moguće no i ovoga puta poprimit će novu dimenziju na sebi svojstven način

Podsjećamo, ReArt festival već sedmu godinu za redom stvara i održava platformu za umjetnost i stvaralaštvo te povezuje brojne umjetnike, obrtnike, rukotvorce i kreativce s publikom grada Osijeka, ali i šire. Ovogodišnje izdanje vođeno je tematikom iz književnog djela Gulliverova putovanja, koje će u Osijeku oživjeti svijet Lilliputanaca!

Tim povodom pozivaju se svi umjetnici i kreativci da svojom maštom uplove u svijet minijatura i svojim radom obogate ovogodišnji umjetnički program u sklopu ReArt festivala od 19. do 21. lipnja 2020. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natječaj za izložbu minijatura pod nazivom ''Put u Liliput'' u sklopu ReArt festivala 2020.

Izložbeni dio programa, svake godine čini neizostavan dio ReArt festivala te je pri svakom svome izdanju određen pojedinom tematikom i načinom umjetničkog izražaja, a ovogodišnje izložbe minijatura  divovski će obogatiti svijet malih Lilliputanaca! 

Tematskim pristupom radovima kroz ReArtovu platformu svake godine propituju se novi motivi otvarajući tako neiscrpan izvor inovativnih ideja za umjetničko stvaralaštvo.

Izložbom minijatura na temu  ''Put u Lilliput'' nastavlja se umjetnička izložbena praksa ReArt festivala no ovoga puta u nešto drukčijem izričaju. Naime, sukladno trenutnim okolnostima, izložba će se odvijati na nekoliko skrivenih lokacija unutar grada Osijeka. Na vama je da svojim posebnim minijaturama oživite velike površine koje skriva naš grad.

Kako sudjelovati?

Potrebno je na gore navedenu temu naslikati, nacrtati, kolažirati ili iskoristiti tehniku koja je vama najdraža i rad prilagoditi dimenzijama minijatura (15x15 cm)!

Rad je moguće poslati na dva načina:

  • Poslati ga u originalnom obliku na adresu Žrtava domovinskoga rata 74a, 31326 Darda (na ime Slađana Zubić).
  •  Po izradi fotografirati rad i poslati kvalitetnu fotografiju elektroničkim putem na e-adresu [email protected] !

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi umjetnici autori i/ili autorske grupe u zemlji i inozemstvu, ali i svi kreativci koji svoje slobodno vrijeme ispunjavaju u kreativnom stvaranju.          

Rok za prijavu na  ReArt festival ''Put u Lilliput'' je do 10. lipnja 2020, a više o natječaju nalazi se na poveznici.

Izdvojeno


Reci što misliš!