Lifestyle / Ostalo

Uvjerljiva interpretacija

Svaka iz svog doma: Brevisice pjesmu izvele virtualno te poslale glazbeni zagrljaj i snažnu poruku

Svaka iz svog doma: Brevisice pjesmu izvele virtualno te poslale glazbeni zagrljaj i snažnu poruku

Uvijek jedinstvenog scenskog nastupa i šarma, osječke su Brevisice zapjevale i u ovoj, nesvakidašnjoj situaciji života - svaka iz svog doma

Uvjerljiva interpretacija skladbe „Gaujas meita rotataja“ latvijskog skladatelja Eriksa Esenvaldsa, potvrdila je njihov prepoznatljiv zborski zvuk te originalnost u odabiru i interpretaciji repertoara. Osim dojmljivom izvedbom, članice su zbora predvođene dirigenticom Antoanetom Radočaj-Jerković poslale i glazbeni zagrljaj te snažnu i motivirajuću poruku koju prenosimo s njihovog FB profila:

„Dragi prijatelji, šaljemo Vam naš glazbeni zagrljaj kojim poručujemo da život, kao i rijeka Gauja u našoj pjesmi, teče i bez našeg utjecaja. Pod nedaćama nevažno nestaje, a prave vrijednosti ostaju i jačaju. Tako ćemo i svi mi iz ove krize izići bolji i snažniji.

Iako možda u ovim trenucima nemate u blizini sve one važne ljude u Vašem životu, ne zaboravite da je u ovoj situaciji najvažnije ostati u svojim domovima i ostati zdrav!
U tomu ćemo Vam nadamo se, pomoći i mi sa željom da Vam dan bude divan, ispunjen divnom glazbom i najdražim ljudima. Pa makar i u mislima...
Voli Vas Vokalni ansambl Brevis".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Eriks Esenvalds: Gaujas meita rotataja (The River Gauja’s Playful Daughter)
Vokalni ansambl Brevis
Dirigentica: Antoaneta Radočaj-Jerković
Video: Davor Dedić

 

Izdvojeno


Reci što misliš!