Lifestyle / Ostalo

ljubav je na selu

Bahra kuhala baranjski fiš i 'stručno' objasnila kako koristi ljutinu

Bahra kuhala baranjski fiš i 'stručno' objasnila kako koristi ljutinu
RTL

Bahra i Valter poželjeli su pripremiti baranjske specijalitete, a nije joj trebalo dugo da farmeru opiše svoje kulinarske vještine

Najpopularnija kandidatkinja ove sezone emisije 'Ljubav je na selu', simpatična Bahra Zahirović iz Zagreba, i sinoć nas je zabavljala svojim izjavama na romantičnom putovanju s Valterom u Baranji.

Nakon napornih sportskih aktivnosti, Bahra je sunčano baranjsko jutro iskoristila za opuštanje pa je odlučila napraviti lutkicu od klipa kukuruza, što joj je vratilo lijepe uspomene iz djetinjstva i podsjetilo na sestru blizanku.

bahra
ljubav je na selu Bahra na romantičnom putovanju u Baranji: ''Prelijepo je ovo jezero Dunav, nisam vjerovala da i ovdje ima galebova"

Ubrzo joj se pridružio farmer, kojeg je Bahra već prvom rečenicom uspjela šokirati: ''Izradila sam ovu lutku od kukuruza, to je plod našeg romantičnog putovanja… A zvat će se Stripy''.

''Lutka je bila lijepa, ali je imala malo čudno ime!'' komentirao je zbunjeni Valter.

Bahra o gastronomiji

Bahra i Valter poželjeli su pripremiti baranjske specijalitete, a nije joj trebalo dugo da farmeru opiše svoje kulinarske vještine.

''Volim umjereno ljuto. Volim malo staviti paprike u gulaše što su u smislu gurmanskog ukusa jer ima bolju kvalitetu. Ne previše, sve u granicama normale koristim ljutinu. Ukratko ću navesti da nije dobro pretjerivati sa začinima. Nije dobro za mentabolizam'', objasnila je stručno Bahra.


Izdvojeno

Reci što misliš!