Lifestyle / Ostalo

ljubav je na selu

Bahra na romantičnom putovanju u Baranji: ''Prelijepo je ovo jezero Dunav, nisam vjerovala da i ovdje ima galebova"

Bahra je na obali čekala Valtera, a pritom se družila s labudom, kojeg je zamijenila za galeba. A i Dunav je zamjenila za jezero

Najpopularnija kandidatkinja ove sezone emisije 'Ljubav je na selu', simpatična Bahra Zahirović iz Zagreba, nije mogla sakriti oduševljenje kada joj je farmer Valter rekao da je ona ta koju vodi na romantično putovanje.

Valter ju je odveo na romantično putovanje u Baranju. Prvo su otišli u Karanac gdje su učili osnove streljaštva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sad ću jednoj osobi ispaliti u srce ovaj metak, koja mi je kriva u životu", započela je Bahra, a Valter je primijetio: "Bahra dobro gađa i ne bih joj volio biti neprijatelj".

Bahra je nastavila gađati i pogađati metu, a u jednom trenutku joj je pobjegla i psovka, što joj farmer nije zamjerio."Ispalit ću još jednoj ženskoj osobi metak, koja mi je veliki neprijatelj, sram je bilo", "Za sve kriminalce i idiote, nek' se gone", "Ovaj metak šaljem za sve sabornike, da nas malo bolje pogledaju", "Bankari, evo vam poruka i lijepa čestitka", "Ovo je za masone"... nizala je 'Indijanka' Bahra strelice u metu, a na kraju je zaključila da bi voljela ići na Olimpijadu.  

Drugi dio tomantičnog putovanje odveo ih je na Dunav. Bahra je na obali čekala Valtera, a pritom se družila s labudom, kojeg je zamijenila za galeba. A i Dunav je zamjenila za jezero.

"Doveli su me iz reprodukcije ovdje na plažu Dunava. Čekala sam Valtera neko izvjesno vrijeme, nije ga bilo. Ostavili su me tu na nekom velikom jezeru Dunav, prijelijepo je", započela je Bahra te nastavila.

''Jako me obradovalo, nisam vjerovala da i ovdje ima galebova! Jedan galeb mi je prišao dok sam čekala i kao da mi je skrenuo pažnju da je i on usamljen... Kao da je sa mnom komunicirao'', ispričala je Bahra, a kad joj je dosadilo čekati, nazvala je Valtera da požuri. On se ubrzo pojavio, a Bahra mu se bacila u strastveni zagrljaj.

''Osjetila sam jedan lijepi govor tijela koji mi je dokazao da se i on osjeća ponosno'', zaključila je, a zatim su, držeći se za ruke, čamcem plovili rijekom.

Izdvojeno


Reci što misliš!