Lifestyle / Ostalo

top destinacija papuka

Adrenalinski park Duboka ponovo otvara svoja vrata

Adrenalinski park Duboka ponovo otvara svoja vrata

Sjajne vijesti za sve ljubitelje prirode, adrenalina, društva i zabave stižu iz Parka prirode Papuk

Vaša omiljena prošlogodišnja razonoda od subote (14.03.2020.g.) ponovo otvara svoja vrata te postaje mjesto najbolje zabave u ovom dijelu Hrvatske.

Adrenalinski park Duboka ujedno je i dobitnik  nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji novi projekt u turizmu, a interes posjetitelja bio je toliki da je turistička sezona za mnoge trajala prekratko.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivamo sve one koji su nestrpljivo čekali proljeće kako bi ga proveli u Papukovoj top destinaciji, da se dobroj staroj navici vrate već sljedećeg vikenda.

jankovac
adrenaliski park duboka Nova adrenalinska oaza u Parku prirode Papuk

Elementi adrenalinskog parka prostiru se na površini od oko 4000 m2 u 2 poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između stabala. Kako bi imali adekvatni sadržaj za potrebe svih uzrasta za odrasle je predviđen poligon s 12 elemenata, dok je drugi s 9 elemenata predviđen za djecu. Posebno je zanimljiv zip line, staza za spuštanje niz sajlu.

Cijena ulaznice je 50 kuna za dječju razinu i 100 kuna za odrasle.

Svoj termin rezervirajte na e mail: [email protected]  ili  broj telefona: 091 335 2209

"Čekamo vas u Dubokoj da zajedno otvorimo novu turističku sezonu za koju vjerujemo da će biti još uspješnija od prethodne", kažu u PP Papuk.


Izdvojeno

Reci što misliš!