Lifestyle / Ostalo

provjerite proljetne modne novitete

Nove kolekcije, nova događanja i novi „stanari“ u Portanovi

Nove kolekcije, nova događanja i novi „stanari“ u Portanovi

Proljeće polako dolazi u Portanovu, a nove kolekcije i veseli izlozi puni zanimljivih artikala počinju vladati Portanovom

Posjetite Portanovu ovaj vikend, provjerite proljetne modne novitete i budite među prvima koji će u svoj ormar pustiti dašak proljeća!

Ako ste u potrazi za unikatnom sitnicom za vas, vaš dom ili unikatni poklon za vama dragu osobu svakako posjetite novog stanara Portanove SUVENIR SHOP AMI. Na njihovom kiosku na 1. katu očekuju vas jedinstveni proizvodi od bračkog kamena, unikatni nakit, slike i rukotvorine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A još jedan novi stanar vrlo uskoro stiže u Portanovu, a to je CHIX threading bar – prvi threading bar u Hrvatskoj. Na žalost, za threading nema hrvatske inačice. Ono što bi se eventualno moglo reći bilo bi končanje, a zapravo se radi o uklanjanju dlačica koncem. To je drevna metoda čupanja dlačica s područja Indije i Srednjeg Istoka koja u posljednje vrijeme dominira na tržištu ljepote u razvijenim zemljama, a od uskoro bit će dostupna i u Osijeku – u Portanovi. Ovu subotu, 7. ožujka CHIX će posjetiteljima Portanove potpuno besplatno nuditi uslugu threadinga obrva i bojanje obrva kao krasan uvod za skoro otvaranje ovog beauty bara.

A također u subotu 7. ožujka od 16 do 18 sati u Portanovi vas očekuje i dječja plesna igraonica i kreativna radionica koju organizira plesna skupina Midal, a sve ususret Danu žena.  

I da… ne zaboravite u subotu, 8. ožujka, a povodom Dana žena nekom lijepom gestom ili barem simboličnim poklonom razveseliti svoju suprugu, djevojku, majku, sestru… Vidimo se u Portanovi!


Izdvojeno

Reci što misliš!