Lifestyle / Ostalo

vruća splitska krv i osječka smirenost

Splićanka s osječkom adresom nekad je bila legica dana, a danas u finalu Miss Universe Hrvatska

Splićanka s osječkom adresom nekad je bila legica dana, a danas u finalu Miss Universe Hrvatska

Maria Elena Vukić, mlada je Splićanka s osječkom adresom koja je prije nekoliko dana dospjela u finale izbora za Miss Universe Hrvatska

Maria Elena 2018. godine bila je druga pratilja na izboru za Miss Osječko-baranjske županije, a sad će predstavljati Osijek u finalnom izboru Miss Universe.

U Osijek stigla na studij medicine, a o životu u Osijeku kaže: "Snalazim se odlično, u početku je bilo malo teško zbog nepoznate sredine i totalno različitog mentaliteta, a sada je sve došlo na svoje mjesto. Upoznala sam drustvo, našla predobrog dečka i uživam u malo mirnijem stilu života koje je zapravo i idealno za učenje medicine."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova vatrena Splićanka, osim studija koji koji joj je primarna zanimacija, bavi se i plesom."Inače sam latinoamerička plesačica, Argentinka i porijeklom, ali u Osijeku plešem trbušni ples, malo za promjenu", dodaje ona u tijeku priprema za finalni izbor.

U finalu će se pak natjecati u društvu preostalih 19 djevojaka, a finale je na rasporedu 13. ožujka. Za nju će zasigurno navijati i njezini Splićani kao i njezini Osječani, a zanimljivo, upravo je Maria Elena bila jedna od djevojaka koje su svoje mjesto pronašle i u našoj poznatoj rubrici Legica dana


Izdvojeno

Reci što misliš!