Lifestyle / Ostalo

večera za 5 u tenji

Savršenu Tajaninu večeru pokvarila je veganka Anita koja je domaćici dala ocjenu 7 - i to zbog glazbenog iznenađenja!

Tajana ima 37 bodova i izjednačila se s Ljubicom

U današnjoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ kuhala je viša medicinska sestra Tajana koja je za svoje gošće pripremila zanimljiv jelovnik - predjelo naziva Okusi djetinjstva, glavno jelo Veseli pastirac i desert Medeni smješko. „Baš me zanima što Tajanu veže za djetinjstvo, baš su joj lijepi nazivi i maštoviti“, komentirala je Lea, a i Sara se jako radovala večeri.

Domaćica je dočekala gošće pred kućom, a Ljubica se najviše veselila aperitivu. Tajana im je pripremila rakiju od kajsije i višnje. „Imala sam osjećaj da joj je jako drago što nas vidi, osjećala sam se jako dobrodošlo“, komentirala je Anita, a Ljubica je zapjevala bećarac! „Ovo mi je bio najbolji doček dosad, nekako najopušteniji“, rekla je Lea.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon rakijice i pjesme domaćica je poslužila predjelo - punjene paprike s ribanim krumpirom, dinstanim lukom i slaninom. Anita je, naravno, dobila predjelo bez slanine. „Definitivno mislim da će se naći na mom jelovniku, ali dodala bih neki umak jer sam luda za njima i mora biti uvijek nešto saftno“, rekla je veganka.

Poslije ukusnog predjela uslijedilo je još ukusnije glavno jelo - čobanac s domaćim kruhom, a Anita je dobila tjesteninu bez jaja s povrćem i gljivama. „Jako mi je drago što moja jela uvijek izgledaju drugačije, uvijek izgledaju šareno - moj je tanjur raznobojan, veseo, šaren, izgleda puno zanimljivije od ostalih“, komentirala je Anita. „Nisam veliki ljubitelj čobanca, ali volim kad ima par nogica, pravo slavonski“, rekla je Ljubica, a domaćica je otkrila kako ih je ostavila sebi za poslije. „Drago mi je što si je Tajana ostavila nogice jer ja samo volim krto meso“, dodala je Sara.

Došao je red i na fino i slatko, pa je domaćica iznijela tortu, a Anita je dobila kruh s pekmezom. „Jako mi je fin kolač, ali je zasitan, jedna kalorična bomba“, rekla je Ljubica i dodala kako joj je sladoled baš dobro odgovarao uz njega, a i Anita je bila zadovoljna. „Volim tako jednostavne stvari, bez puno pretjerivanja i kerefeka - ovo je bilo idealno“, rekla je. Potom je došao Tajanin prijatelj Mladen i zasvirao na harmonici, a gošće su odmah zapjevale. Sve su se jako razveselile, osim Anite kojoj je iznenađenje nije sviđalo. „Nisam taj tip, ne volim tu glazbu, nisam tip koji bi se ustao i cupkao nekakvo kolo“, komentirala je.

Prva je svoju ocjenu za večeru dala Lea i odlučila se za desetku jer joj je sve bilo odlično, Sari je također sve bilo savršeno pa je također dala deset, baš kao i Ljubici, koja je isto nagradila domaćicu čistom desetkom. Jedino je Anita imala prigovore i odlučila se za ocjenu sedam zato što joj je iznenađenje bilo razočaravajuće.

Tajana ima 37 bodova i izjednačila se s Ljubicom, a posljednju večeru u slavonskom tjednu sutra u 20 sati na RTL-u - kuha mlada studentica Lea!


Izdvojeno

Reci što misliš!