Lifestyle / Ostalo

rtl show

"Večera za 5" ovaj tjedan seli u Osijek i okolicu: Evo tko su kandidati

Show 'Večera za 5' u novom se tjednu seli na istok Hrvatske, točnije u Osijek i okolicu

Gledatelji će tako moći upoznati tradicionalne slavonske recepte i pet novih kandidata, a u ovom tjednu 'Večeru za 5 na selu' kuhat će pet dama.

Prva će se predstaviti trgovkinja Sara Đuzel, zatim će večeru kuhati umirovljena profesorica Ljubica Ljubojević, potom računovotkinja i veganka Anita Petrović te medicinska sestra Tajana Škrobot, a tjedan će zatvoriti studentica medicine Lea Atlagić.

Sara Đuzel (27), Osijek

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prodavačica Sara Đuzel rodom je iz Josipovca te živi u Osijeku, a zanimljivo je da preferira meksičku kuhinju pa nije čudo što su joj tortilje omiljeno jelo! No ta 27-godišnja Slavonka ipak ne zaboravlja svoje korijene pa će istaknuti kako voli praviti sve s dizanim tijestom poput salenjaka i kiflica. Za sebe kaže da je jako osjećajna i vrlo vedra osoba pa je zato pogađaju loši komentari te da općenito ne voli kad su ljudi ogorčeni i u svemu vide nešto negativno. Uz kuhanje, jako je posvećena fitnessu i voli dekoriranje interijera.šalji mailom

Ljubica Ljubojević (70), Osijek

Sedamdesetogodišnju Ljubicu Ljubojević u show „Večera za 5 na selu“ prijavila ju je buduća snaha, a ta profesorica hrvatskog jezika i književnosti za sebe kaže da je optimistična i vedra osoba iako njezini prijatelji kažu da izgleda strogo. Preferira tradicionalnu slavonsku kuhinju, a svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što od malo sastojaka za skuhati ukusno jelo. 

Anita Petrović (45), Osijek

Anita Petrović rođena je u Zagrebu, no živi u Osijeku, gdje radi u banci kao računovođa. Ta 45-godišnjakinja kaže kako se u show „Večera za 5 na selu“ ponajprije prijavila zbog zabave i novog iskustva iako naglašava kako joj nikad nije dosadno kuhati. Preferira vegansku prehranu, od čega najčešće spravlja bolognese te sezonska jela, primjerice, sarmu te svoje omiljeno jelo - pizzu. Osim što voli isprobavati nove recepte, jer kaže kako ne može dvaput napraviti isto jelo, volontira u Udruzi Prijatelji životinja i voli plesti.

Tajana Škrobot (38), Tenja

Medicinska sestra Tajana Škrobot dolazi iz Tenje, a za sebe kaže da je vesela i druželjubiva osoba koja se uz posao u bolnici, bavi i kuglanjem te adrenalinskim sportovima! Naglašava kako istinski uživa u kuhanju, pogotovo kad s malo namirnica napravi neko ukusno i neobično jelo. Najviše voli slavonski kuhinju, a najčešće priprema pečen meso na razne načine, voli kombinirati slatko, slano i ljuto, variva dok joj je omiljeno jelo pita sa šampinjonima, slaninom i ljutom paprikom. U show „Večera za 5 na selu“ prijavila zato što želi probati nešto novo, drukčije, što nikad nije učinila, a i jako voli gledati emisiju. 

Lea Atlagić (24), Osijek

Studentica Lea Atlagić dolazi iz Osijeka, a preferira tradicionalnu i indijsku kuhinju! Voli eksperimentirati u kuhanju, smišlja recepte, a premda najčešće kuha mesna jela - kaže da je najbolja u pečenju kolača. U „Večeru za 5 na selu“ prijavila se zbog zabave i novog iskustva jer za sebe kaže da je komunikativna i uvijek ima osmijeh na licu iako je prilikom kuahnja često nestrpljiva i ne zna dekorirati. U slobodno vrijeme najradije je u šetnjama sa svoja dva psa, organizira humanitarne koncerte i članica je udruge studenata medicine.

U slavonskom će tjednu najveću pomutnju izazvati upravo veganka Anita jer poznato je da tradicionalna jela Slavonije uključuju meso na tanjuru.

"Ja ne jedem životinje!", izjavila je Anita, kojoj će biti teško sjediti za stolom dok se ostale kandidatkinje časte mesnim delicijama.

Hoće li različiti ukusi i stavovi izazvati svađu za stolom ili će se pet dama slagati bez obzira na sve, pogledajte u novom tjednu showa 'Večera za 5 na selu', koji je na rasporedu od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u


Izdvojeno

Reci što misliš!