Lifestyle / Ostalo

novi rekord našeg portala

S 1.275.444 posjetitelja u siječnju SiB.hr daleko je najposjećeniji portal u Osijeku!

S 1.275.444 posjetitelja u siječnju SiB.hr daleko je najposjećeniji portal u Osijeku!

Impresivan je to rezultat na koji smo iznimno ponosni i koji nas izdvaja kao daleko najposjećeniji portal u Osijeku, a vjerojatno i cijeloj Slavoniji i Baranji

Prije točno godinu dana pohvalili smo se rekordom u posjećenosti koji je za siječanj 2019. godine iznosio 543.171 posjeta. I novu godinu započeli smo rekordno. I to kako.

Od 1. do 31. siječnja naš portal, prema rezultatima Google Analyticsa, posjetilo je čak 1.275.444 posjetitelja (41 tisuća u prosjeku dnevno)! Ako se gledaju jedinstveni posjeti na mjesečnoj bazi (tzv "stvarni korisnici") onda je to 406.976  korisnika koji su u siječnju barem jednom kliknuli na naš portal!Kad pogledamo i jedino službeno istraživanje posjeta portalima u Hrvatskoj, ono koje provodi agencija Gemius i koja broji samo posjete iz  Hrvatske, i tada se možemo pohvaliti rekordnim brojkama. Po Gemiusu broj stvarnih posjetitelja u siječnju je 274.512, a ukupan broj posjeta 1.141.026. Gemius ima malo drukčiji algoritam i ne broji posjete iz inozemstva.

Impresivan je to rezultat na koji smo iznimno ponosni i koji nas izdvaja kao daleko najposjećeniji portal u Osijeku, a vjerojatno i cijeloj Slavoniji i Baranji. Naravno, to ne bi moglo biti moguće bez vas, naših vjernih čitatelja i još jednom vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. Kao i našim partnerima i sponzorima koji su prepoznali našu kvalitetu i odlučili se oglašavati kod nas. A sve buduće potencijalne partnere pozivamo da nam se jave na email [email protected]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odličan početak godine u kojoj naš portal slavi deseti rođendan i već sad možemo najaviti veliki rođedanski party koji će se održati na samom početku jeseni. Ali o tome još kad dođe vrijeme :)


Izdvojeno

Reci što misliš!