Lifestyle / Ostalo

PSSSST...

Superjunaci uskoro stižu u Portanovu

Superjunaci uskoro stižu u Portanovu

Ovaj vikend još iskoristite sezonska sniženja, a očekuje vas i besplatna dječja predstava Vitez bez konja i humanitarna akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Što kažete na šetnju Portanovom u kojoj cijelim putem susrećete poznate likove poput Spider-Mana, Batmana, Iron Mana, Hulka, Thora ili Captain America i to u stvarnim veličinama!? E pa upravo će se to uskoro dogoditi svima koji posjete veliku izložbu Superjunaka koja uskoro stiže u naš grad, i to u Portanovu. Saznajemo da je početak ove izložbe zakazan za srijedu 29. siječnja, a o svemu ćemo pisati više uskoro…

Do tada imajte na umu da ovu nedjelju, 26. siječnja u 11 sati Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka, a ovaj puta izvest će jednu od svojih vrhunskih dječjih priča - predstavu pod nazivom Vitez bez konja. Topla je to i duhovita priča o vitezu bez konja i konju bez viteza koji se uzajamno traže, jer su jedan bez drugog nepotpuni i nesretni. Na svome putovanju sreću zločeste razbojnike, zmajeve, čarobnjake ali sve to ih ne sprječava da budu ustrajni u svojoj želji da pronađu istinskog prijatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A dok se najmlađi zabavljaju na predstavi, oni malo veći zasigurno će uživati u shoppingu u Portanovi. Sezonska sniženja ne jenjavaju, na svakom koraku zatekli smo oznake popusta i zanimljivih akcija, a nepisano pravilo kaže – to vrijedi iskoristiti.

A ovaj vikend iskoristite i za dobro djelo. Portanova nastavlja sa akcijom Dobrovoljnog darivanja krvi u prostoru u sklopu centra što se po broju darivatelja koji se svaki puta odazovu akciji pokazalo kao pun pogodak. U subotu, 25 siječnja na redu je još je još jedna takva akcija. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove.


Izdvojeno

Reci što misliš!