Lifestyle / Ostalo

ovaj vikend i malac genijalac

Sada je pravo vrijeme za shopping u Portanovi

Sada je pravo vrijeme za shopping u Portanovi

Sezonska sniženja su zavladala vašim omiljenim shopping centrom, Sajam vjenčanja već sljedeći tjedan

Zadovoljstvo ovih dana predstavlja svaka kupovina u Portanovi! Sezonska sniženja su počela odmah nakon blagdana pa gotovo da nema izloga koji ne zove na shopping sa značajnim uštedama. Izbor je još velik pa požurite pod stvari koje ste dugo priželjkivali, a sada ih možete kupiti po zaista povoljnim cijenama.

Osim uvijek odličnog shoppinga, ovaj vikend vas u Portanovi očekuje Malac genijalac, radionica mentalne aritmetike za kognitivni razvoj djece od 4 do 12 godina i to u nedjelju 12. siječnja od 16 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A sve je u Portanovi već spremno za još jedan Sajam vjenčanja u Osijeku, u TC Portanova koji će se održati 18. i 19. siječnja 2020. Brojni izlagači pripremaju za sve buduće mladence pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja, a uz zanimljive interaktivne radionice i degustacije slastica, posjetitelje očekuju i svakodnevne modne revije na kojima će domaći dizajneri i etablirani saloni vjenčanica otkriti trendove u nadolazećoj sezoni. Posebna su poslastica i atraktivni sajamski popusti koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom planiranja vjenčanja. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.


Izdvojeno

Reci što misliš!