Lifestyle / Ostalo

sve više skijaša

Brojni Slavonci i Baranjci pohrlili na Jahorinu

Brojni Slavonci i Baranjci pohrlili na Jahorinu
SiB.hr

Već jučer se na graničnom prijelazu stvorila gužva od nekoliko autobusa turista iz Slavonije i Baranje koji su u 2020. odlučili ući putovanjem

Iako je većina jučerašnji dan provela u Sarajevu, zagrijavanje za najluđu noć u godini započelo je skijanjem na olimpijskoj planini Jahorini. Kako bi atmosfera bila što prikladnija na samome skijalištu su i svirači limene glazbe koji su zaduženi za stare hitove.

Osim u snijegu i temperaturama koje su i do 15 stupnjeva ispod ništice, naši Slavonci i Baranjci uživaju u kuhanome vinu, rakiji i veseloj atmosferi. Kažu kako su im ovo dosad najbolje pripreme za sami doček.Osječanku Marinu pitali smo zašto se odlučila za odlazak na Jahorinu:
"Nova godina je povod da se opustimo, zaboravimo na sve. Došla sam ovdje na svježi zrak, lijepa je promjena, ljudi su jako opušteni, a nije nam ni daleko te nije skupo. Oduševljena sam i domaćinima i ponudom i na skijalištu i u hotelima. Navečer idem na doček na otvorenom uz Željka Joksimovića pa je Jahorina prikladna da se priviknem na nešto niže temperature, iako uz zabavu nije ni hladno."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!