Lifestyle / Ostalo

Sveti Nikola, Djed Božićnjak, Djedov poštanski ured, nagradna igra…

Sveti Nikola i Krampus danas u Portanovi

Sveti Nikola i Krampus danas u Portanovi

Stigao nam je blagdan kojem se svi mališani vesele! Danas, u petak, 6. prosinca, povedite najmlađe u Portanovu jer tamo će ih razveseliti Sveti Nikola glavom i bradom i vjerni mu pomoćnik - nimalo strašan Krampus. Sve koji su bili dobri ove godine, danas od 17 do 19 sati čekaju slatka mala iznenađenja!

Čak su i trgovine u Portanovi pripremile popuste povodom Svetog Nikole… ne zaboravite provjeriti koje!

A svi oni koji željno iščekuju Djeda Božićnjaka trebaju znati da se već od sutra, 7. prosinca mogu družiti s njim u Portanovi svaki dan. Dolazak Djeda Božićnjaka predviđen je sutra u popodnevnim satima, a druženje i fotografiranje s dobrim djedicom bit će svaki dan od 17 do 19 sati, i tako sve do 23. prosinca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim druženja, Djedu Božićnjaku u Portanovi možete i pisati. Djedov poštanski sandučić spremno čeka pisma najmlađih, a iz Portanove kažu da će  najkreativnija pisma nagraditi poklonima.

I naravno, ne propustite sudjelovati i u adventskoj nagradnoj igri Portanove u kojoj se nagrade dijele baš svaki dan! Osim svakodnevnih izvlačenja, adventska nagradna igra pod nazivom Advent u Portanovi – odgovori i osvoji imat će i završno izvlačenje u kojem će sudjelovati svi kuponi i kada će se izvući dobitnik glavne nagrade, a to je 2.000 kuna za shopping u Portanovi!

Zaputite se danas u Portanovu, zaigrajte nagradnu igru „Advent u Portanovi“ i osvojite Twister mjesečnu iskaznicu u vrijednosti 300 kuna.


Izdvojeno

Reci što misliš!