Lifestyle / Ostalo

7. prosinca

Motomrazovi stižu u defileu i nagrađuju mališane

Motomrazovi stižu u defileu i nagrađuju mališane
Davor Javorovic/PIXSELL

Moto klub Osijek i ove godine organizira svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Motomrazovi, a ove će se godine Motomrazovi održati u subotu 7. prosinca 2020.

Moto klub Osijek svake godine (od 2002. godine) u mjesecu prosincu organizira humanitarnu akciju darivanja djece u domu za nezbrinutu djecu "Klasje" i u Domu za odgoj djece i mladeži u Osijeku poznatu pod imenom "Moto mrazovi" (ove godine se održava po 17. puta). Pri tome se svi članovi moto kluba obuku u odoru djeda Božičnjaka i na motociklima se napravi defile po ulicama Osijeka. Nakon posjeta dječjem domu Klasje gdje se predaju prikupljeni i kupljeni pokloni, na glavnom gradskom trgu se vrši darivanje (slatkiši, čokoladice i ostalo) sve djece koja se u tom trenutku nađe na trgu.

S obzirom da dio djece iz doma za nezbrinutu djecu „Klasje“ nemože prisustvovati navedenoj akciji zbog toga što su smješteni u Belom Manastiru, Antunovcu, Bistrincima i Čepinskim martincima, Moto klub Osijek će ove posjetiti tu djecu na lokacijama njihovog smještaja.

Vremenski raspored za akciju Motomrazovi 2019:
- subota 7.12.2019.
- okupljanje ispred prostorija MK Osijek, Ul. Sv. Leopolda Bogdana Mandića bb, Osijek u subotu 07.12.2019. godine oko 09,00 sati
- po okupljanju oko 10,00 sati organizirani defile do Doma za odgoj djece i mladeži (Vinkovačka 61) uz zadržavanje do 10,30 sati
- polazak prema Dječjem domu Klasje (Zagrebačka 5) gdje se namjeravaju zadržati najkasnije do 11,30 sati
- polazak prema Ante Starčevića gdje se planiraju zadržati u darivanju i uveseljavanju djece do 12,30 sati
- povratak do prostorija kluba u Ul. Sv. Leopolda Bogdana Mandića bb,
Osijek.

U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa za 14.12.2019.g.


Izdvojeno

Reci što misliš!