Lifestyle / Ostalo

klizalište od dana grada

Ledena bajka na Sokolu otvara svoja vrata

Ledena bajka na Sokolu otvara svoja vrata

U prosincu tradicionalno započinje sezona klizanja na osječkom Sokolu, a svoja vrata najveće klizalište u regiji otvorit će u ponedjeljak, 2. prosinca na sam Dan grada.

Najzabavniji oblik rekreacije tijekom zimskih mjeseci i ove godine će za veliki broj naših sugrađana biti upravo klizanje na Klizalištu Sokol Centar. Savršena bijela ledena ploha, na kojoj zadnjih godina na ledu podjednako uživaju i djeca i odrasli, udobne klizaljke, glazba, lampice i topli čaj sigurni smo da će biti opis mnogih veselih druženja na klizalištu kod Sokola!

Smjene rada na klizalištu bit će organizirane prema sljedećem rasporedu:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

ponedjeljak – utorak – srijeda: 17:00 – 18:15, 19:00 – 20:15h
četvrtak – petak: 17:00 – 18:15, 19:00 – 20:15h, 21:00 – 22:15h
subota – nedjelja: 11:00 – 12:15h, 13:00 – 14:15h, 15:00 – 16:15h, 17:00 – 18:15, 19:00 – 20:15h, 21:00 – 22:15h,

Cijena ulaznice iznosit će 15,00 HRK, a u istom iznosu od 15,00 HRK plaća se i najam klizaljki (ukoliko klizači nemaju svoje).

Ove godine osječko klizalište nije samo klizalište – ono postaje Ledena bajka na Sokolu i sa svim svojim sportskim i zabavnim sadržajima postalo je dio manifestacije Advent u Osijeku!

Za sve najmlađe koji žele što više iskoristiti boravak na ledu bit će organizirane Mini škole klizanja, kamp za djecu Sportska zima na Sokolu, Škola klizanja i Škola hokeja kao i proslave rođendana na ledu, a ove godine pokrovitelj sportskih sadržaja za najmlađe je Decathlon Osijek (sve detaljne informacije i linkove za prijavu možete pronaći na poveznici: https://sokolcentar.com/).

Virtuoze na ledu kroz prosinac, ali i u nastavku 2020. godine, očekuju brojna iznenađenja: po prvi put uživat ćemo u disco večerima na ledu uz odličnu glazbu i glazbene spotove koji će se emitirati na 2 velika video zida postavljena uz samo klizalište! Pored toga, vikendima će svi moći uživati u Après skate partijima uz odličnu glazbu i izvrsnu gastro ponudu.

Za najmlađe bit će organizirane radionice i zabavna druženja uz samo klizalište, a roditelji će se moći okušati u klizanju ili jednostavno provesti slobodno vrijeme u gastro kutku koji će obilovati ponudom božićnih pića pripravljenih u suradnju s partnerima Coca Cola Hrvatska, Heineken, Iločki podrumi te Franck.

Ovog prosinca, svi koji ogladne moći će isprobati delicije koje će ponuditi izvrsni Mr. Jack grill house, a sve slatkoljupce oduševit će palačinke i waffli Slatke Tvornice.

Nadamo se da će sve gore navedeno biti dovoljna pozivnica svima da budu dio ovogodišnje Ledene bajke na Sokolu – ne zaboravite, krećemo u ponedjeljak, 2. prosinca u 17 sati!

Vidimo se Klizalištu Sokol Centar Osijek, a do tada sve novosti pratite kroz objave službenog Facebook profila Klizališta Sokol Centar.


Izdvojeno

Reci što misliš!