Lifestyle / Ostalo

kolekcija jesen zima na sniženju

Portastična srijeda je danas!

Portastična srijeda je danas!

Još jedna prva srijeda u mjesecu koja donosi odlične popuste i nevjerojatne pogodnosti na svakom koraku! Iskoristite ovaj dan i počastite se komadima iz nove jesen zima kolekcije po sniženim cijenama

20% popusta na nove kolekcije možete ostvariti u Adidasu, Feriviju, Lisci, Shoosteru, Triumphu, Hervisu i mnogim drugim trgovinama u Portanovi. Do čak 30% popusta možete ostvariti u ShoeBeDo, Camel Active, Skechersu i women'secretu na novu kolekciju, Argentumu na asortiman srebra i satova, Galileu na košulje i odijela, ali i Cicibanu na dio asortimana. 40% nižu cijenu platit ćete za drugi jeftiniji artikl u Massu, a provjerite ponudu i u Levi's i Europa 92 trgovinama jer za jedan kupljeni artikla ostvarujete 5% popusta, za dva kupljena artikla 10% popusta, a za 3 kupljena čak 15% popusta.

Već tradicionalno, sve nas veseli shopping u dm-u gdje nas očekuje 15% na cjelokupan račun iznad 200 kn, a u Konzumu 10% popusta za kupovinu iznad 300 kuna. U Pet Home trgovini za kupnju iznad 100kn iskoristite 10% popusta, za kupnju iznad 250kn 20% popusta, a za kupnju iznad 400 kn čak 30% popusta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U podzemnoj garaži u Karting klubu Kartos provozajte se uz 50% popusta na vožnje, u kino odite za samo 22 kune jer je u srijedu Moja Cinestar srijeda, a znajte i da vas Twister dječja igraonica daruje sa 50% popusta na drugi sat igre.

Koji vas sve popusti očekuju danas, 6. studenog potražite na www.portanova.hr.

Izdvojeno


Reci što misliš!