Lifestyle / Ostalo

6. dječji festival u CineStar Osijek

15 kuna cijena ulaznice u Cinestar Portanova

15 kuna cijena ulaznice u Cinestar Portanova

Od 10. do 13. listopada u periodu od 11 do 17 sati sve najmlađe posjetitelje i njihove roditelje očekuju povoljnije cijene ulaznica od samo 15kn, ali i razni drugi sadržaji, face painting te pokloni za najmlađe.

Putovanje jednog psa, Janko Strižić film: Farmagedon, Veliko putovanje, Dora istražuje izgubljeni grad, Angry birds film 2, Lego film 2, Korgi: kraljevski pas velikog srca, Moj dida je pao s marsa, Dumbo,  Čudesni park i samo su neki od naslova koji vas ovih dana očekuju na Danima zabave i filma po mjeri djece u CineStaru u Portanovi.Subota, 12. listopada rezervirana je za još jednu humanitarnu akciju u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove radi još jedne u nizu akcije dobrovoljnog darivanja krvi.

U suradnji sa Oldtimer klubom Našice prošlu subotu ispred Portanove bila je organizirana izložba oldtimer vozila i orgaziniran dolazak 36 vozila starijih od 30 godina. Stiglo je i mnoštvo ljubitelja oldtimera iz cijele regije kao i susjednih zemalja koji su uz lijepo vrijeme izložili svoje oldtimere i pokazali svu ljepotu svojih limenih ljubimaca. Ljubav prema starim automobilima, mirisima prošlosti i raritetima bila je glavna tema prošle subote u Osijeku, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji: www.portanova.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!