Lifestyle / Ostalo

za veseo i zdrav povratak u školu

Back to school - vikend s popustima u Portanovi

Back to school - vikend s popustima u Portanovi

Škola je počela prije par dana, ali priznajte – niste stigli obaviti sav shopping na vrijeme i uvijek još nešto nedostaje… E pa Portanova ima rješenje i za to. U subotu 14. i nedjelju 15. rujna očekuje vas još jedan val popusta i to Back2School vikend s popustima koji nemojte propustiti. Popis popusta provjerite na www.portanova.hr.

Dodatno, u subotu 14. rujna u 17 sati starta i jedno posebno i veselo dječje poslijepodne. Knjige i bilježnice su spremne, ali pripreme za školu time nisu gotove. Za to će se pobrinuti Portanova. U goste stižu stomatolog i oftalmolog koji će svim školarcima potpuno besplatno pregledati zubiće, odnosno vid. I ne samo to… Sve hrabre malce koji pristupe pregledima očekuju odlične nagrade za hrabrost koje im daruju trgovine Calzedonia, Ciciban, Froddo shop, Mobilmedia, Sinsay, s.Oliver, Pittarosso te Karting arena, Simple frizerski salon i Twister igraonica!
Uz to, Top Shop će pripremati Nurtibullet zdrave napitke za sve male školarce kako bi ih podsjetio na zdrave navike i kako bi svi skupa dobili dodatnu energiju za bolje školske uspjehe.

Djeca će uz igru učiti o ekologiji i kako se brinuti o planetu Zemlji, a bit će i kreativnih radionica i natjecanja u kojima najspretnije očekuju vrijedne nagrade i to 500 kn, 300 kn i 200 kn na potrošačkoj kartici za shopping u Portanovi! Portanova će dodatno razveseliti sve školarce s Portoš rasporedima koji ih već sada očekuju na Info pultu Portanove potpuno besplatno.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali to nije sve! Ovaj vikend je i Portoš ponovno u akciji i već od danas kreće u potragu za slučajnim posjetiteljima koje će častiti shoppingom. Budite ovaj vikend u Portanovi jer kako čujemo, Portoš se dobro pripremio i jedva čeka isprazniti novčanik…

Izdvojeno


Reci što misliš!