Lifestyle / Ostalo

PROMJENE U PROGRAMU

WINE & BIKE TOUR ERDUT čarolija erdutskog vinogorja vs. kiša

WINE & BIKE TOUR ERDUT čarolija erdutskog vinogorja vs. kiša

Vremenska prognoza zaprijetila se organizaciji Wine & Bike-a koji su program prilagodili vremenskim uvjetima. Neka vas to ne brine jer veliki dio programa će se održati kroz dva najavljena dana.

Ovogodišnji program Wine & Bike-a održava se od 6. do 7. rujna, a posjetitelje već tradicionalno očekuje bogati mozaik sastavljen od dramskog i glazbenog programa, biciklističko – vinske utrke i dana otvorenih podruma Erdutskog vinogorja.

Manifestaciju u petak, 6. rujna, otvara kabaretska predstava „Adam i ona“, s početkom u 19.00 sati. Dan otvorenih podruma Erdutskog vinogorja održat će se u subotu, 7. rujna, a tom prilikom moguće je posjetiti vinarije Erdutskog vinogorja. Ujutro istog dana počinje već tradicionalno zabavna vinsko-biciklistička utrka u kojoj je glavni cilj stići što prije sa što većim brojem zatvorenih butelja vina na cilj u vinariji Erdutskih vinograda d.d. gdje sudionike utrke čeka papreni zalogaj. Od podneva će u okruženju Erdutske vinarije posjetitelji uživati u kušanju vina koji dodatno začinjuje čaroban ambijent uz vrhunske DJ beatove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Provedite se tijekom dana jer večernju bitku protiv oblaka i kapljica koje će ispuštati ipak ne možemo dobiti, te ju nećemo ni započinjati. Najavljeni večernji program ipak se odgađa, a više informacija o tome kada ćemo isplesati noć iznad Erduta ćemo vam javiti čim nam Sunce potvrdi da neće dozvoliti kiši da nas u tom plemenitom naumu sprječava.

Ulaz na program manifestacije je slobodan.

Organizator manifestacije je Općina Erdut, suorganizatori su Udruga vinara i vinogradara Erdut, PORC Erdut, Turistička zajednica Osječko-baranjske Županije, TZ Općine Erdut i Kreativna agencija Adverta.

Wine & Bike Tour Erdut 2019
6. – 7.9.2019.  

PROGRAM

6. rujna (petak)         

19.00 – 20.30   Predstava: Adam i ona, Adam Scena
Društveni dom Erdut, Josipa Krašteka bb (županijska cesta Aljmaš – Erdut)  

7. rujna (subota)      

10.00 – 12.00   Wine & Bike biciklističko-vinska utrka: ruta Aljmaš - Erdut

Natjecatelji će imati zadatak sakupljanja vinskih butelja na određenim lokacijama uz rutu.

Pobjednik utrke bit će sudionik koji je uspio sakupiti i donijeti najveći broj butelja u što kraćem vremenu. Svi sudionici osvajaju sakupljene butelje, dok pobjednik osvaja i dodatnu nagradu.

10.00 – 18.00   Dan otvorenih podruma
Vinarije Erdutskog vinogorja
http://vinskacesta.opcina-erdut.hr/

12.00 DJ ON WINE SESSION
Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut


Izdvojeno

Reci što misliš!