Lifestyle / Ostalo

neobična vozila i u osijeku

Karavana spačeka stiže u Osijek

Karavana spačeka stiže u Osijek
Jurica Galoic/PIXSELL

Iako je 23. svjetski susret Spačeka u Samoboru u subotu navečer formalno završen, spačeki su i dalje u Hrvatskoj.

Prema planu, u nedjeljnim prijepodnevnim satima na put Hrvatskom su krenule dvije karavane Spačeka u organizaciji Hrvatskog 2CV Citroёn kluba.

Jadranskom rutom kretalo je od 10 sati stotinjak spačekista prema moru preko Karlovca, do Ogulina i jezera Sabljaci, pa nastavak prema Baškim Oštarijama, dolaskom do Biograda na moru te boravkom i odmorom od dva dana, te nastavkom do konačnog cilja u selu Radošići u Etno selu Škopljanci. Organizirano je završno parkiranje u Splitu na stadionu Poljud HNK Hajduk 9. 8. 2019., oko 12 h.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Druga atraktivna ruta je kretala od 11 sati kontinentalnom rutom put i okolo Zagorja do Bedekovčine, pa prema Mariji Bistrici, Križevcima do Vrbovca,nastavkom puta u smjeru Moslavine a preko Siska do Parka prirode Lonjsko polje (Krapje) do Slavonije, u kojoj će posjetiti Požegu, Kutjevo i Đakovo (dogovorena posjeta ergele lipicanaca). Organiziran je završni susret u Osijeku 9.8., uz pomoć Grada Osijeka. Susret će se održati na lijevoj obali Drave kod katakombi i to u vremenu od 11 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!