Lifestyle / Ostalo

Prva srijeda u kolovozu

Portastična srijeda prati i podiže uloge na sezonska sniženja

Portastična srijeda prati i podiže uloge na sezonska sniženja

Prva srijeda u kolovozu je sutra, 7. kolovoza te uz već prisutna sezonska sniženja donosi još više popusta koje nikako ne smijete propustiti.

Stoga svakako svratite do trgovina Office shoes, Bershka ili Pull&Bear gdje ćete pronaći artikle snižene i do 70%, a u Zari i Stradivariusu do čak 60%. U pola cijene imate priliku kupovati u trgovinama camel active, Deichmann i Calzedonia na dio kolekcije, dok vas 40% popusta očekuje u Cicibanu i na kiosku Mobia. 30% popusta potražite u women'secretu na novu kolekciju, a 20% popusta na novo i već sniženo očekuje vas u trgovinama Ferivi sport, Adidas i Shooster.

U dm-u vas sad već tradicionalno očekuje 15% popusta, a u Konzumu 10% popusta za kupovinu iznad 200 kuna, dok ćete u Mülleru dobit 10% popusta za kupovinu iznad 150 kuna. Dolazak u Portanovu začinite zabavnim sadržajem jer samo na dan Portastične srijede možete kuglati u GBowlingu ili se provozati na karting stazi uz 50% popusta, a ne zaboravite da je sutra i Moja Cinestar srijeda te u kino možete za samo 22 kune!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koji vas sve popusti očekuju sutra, 7. kolovoza potražite na www.portanova.hr.


Izdvojeno

Reci što misliš!