Lifestyle / Ostalo

Fabijan i Maks: Mali bećari preuzeli svatove i oduševili Hrvatsku

Fabijan i Maks: Mali bećari preuzeli svatove i oduševili Hrvatsku

Kad su Denis i Ivona pripremali svoj dolazak iz Austrije na vlastitu svadbu u Novsku, zasigurno nisu ni sanjali da će snimku s njihove svadbe pogledati itko osim njihove rodbine i prijatelja. Danas je jedan detalj s iste pogledalo 400 tisuća ljudi, a snimku su objavili svi mediji u državi.

Video objavljen na našoj Facebook stranici SiB.hr, vrlo brzo postao je viralan. Više od 13 tisuća je lajkalo video, njih 1700 ga podijelilo i gotovo 3000 komentiralo, a Fabijan Kovačević i Maks Papić postali su nacionalne zvijezde. 

"Fabijan je gotovo pa predodređen za glazbu. Tata i brat su svirači, bave se folklorom, a sam Fabijan pohađa i glazbenu školu," rekla nam je mladenka Ivona Bilandžija o svom osmogodišnjem bratiću iz Jazavice kraj Novske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njemu je u pjesmi, s kojom su, kako kaže sami bend koji je uveseljavao svatove, preuzeli svatove, pomagao Maks Papić.

"Brat je po prirodi veseljak i stalno pjevuši po kući," dodaje Ivona.

Sama snimka svjetlo dana ugledala je zahvaljujući prije svih osječkom Boleru Bandu"Mi smo inače band koji svira svu vrstu glazbe, ali smo odrasli na rocku i tamburaškoj glazbi, ali potrebe i zahtjevi današnjih mladenaca su nas jednostavno primorali da sviramo sve i svugdje. Ne razlikujemo nacionalne pripadnosti ili razliku u glazbi. Kao što piše na našoj stranici: Uveseljavamo sve ljude dobrog srca i željne zabave po cijeloj Hrvatskoj i šire. Sviramo isključivo svatove jer ne stignemo ništa drugo." 

Ne sumnjamo kako će nakon ove nacionalne, gotovo pa kampanje, potražnja za njihovim uslugama biti još veća. Samo je pitanje hoće li budući mladenci u paketu tražiti i usluge Fabijana i Maksa.

"Dečki su jako sretni sto su se vidjeli na televiziji i što im svi čestitaju, ali su još jako mladi da bi bili svjesni sta se događa. Zato su roditelji preponosni na njih i naravno mi i svi ostali poznanici," zaključuje Denis, a mi njemu i Ivoni želimo barem upola vesel život kao što su bili svatovi.


SiB.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!