Lifestyle / Night life

hvalevrijedna akcija

BK "Furaj lega" i "Weekend Warriorsi" darivali bicikle djeci SOS Dječjeg Sela Ladimirevci

BK
Dubravka Petric/PIXSELL

Zlatko Đaković i sportski klub Weekend Warriors iz Osijeka zajedničkim su snagama popravili stare bicikle i darovali ih 21 djetetu iz SOS dječjeg sela Ladimirevci

Sjećate li se osjećaja kad ste prvi put sjeli na bicikl?  Jučer su djeca u SOS Dječjem selu Ladimirevci osjetila upravo te osjećaje radosti i uzbuđenja, a posebno ona koja su prvi put sjela na svoj bicikl.

Zahvaljujući humanitarnoj akciji koju je pokrenuo osječki biciklistički klub “Furaj lega” i Zlatku Đakoviću zajedno s članovima biciklističkog kluba “Weekend Warriorsa” iz Osijeka, 21 popravljeni bicikl našao je svoje nove vlasnike, male vozačice i vozače u Dječjem selu Ladimirevci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je ove godine izostalo tradicionalno servisiranje bicikala uslijed epidemije COVID-19, prijatelji iz biciklističkog kluba “Weekend Warriors” pronašli su najbolju alternativu i dio obnovljenih bicikala usmjerili prema djeci u Dječjem selu Ladimirevci.

Zlatko Đaković – Zlaja
jedinstvena akcija Osijek ima svog rock'n'roll djeda Božićnjaka: Popravlja stare bicikle i daruje djeci

"Zahvaljujući pomoći Warriora ova akcija se uspjela dogoditi, ja bi sam mogao postići tek 20 posto ove akcije kakva je ona sada. Jako sam im zahvalan i nema veće sreće nego moje kada vidim ovu dječicu tako sretnu kako voze svoje bicikle. Srce mi je puno", rekao je Zlatko.


Izdvojeno

Reci što misliš!