Lifestyle / Night life

IN DA SOFA IKTUS: Posljednje hvatanje sunca

IN DA SOFA IKTUS: Posljednje hvatanje sunca

Dame i gospodo, cijenjeni članovi kolektivne hipnoze zabavom, pozitivnom energijom i ljubavlju, vrijeme je da se za ovu godinu rastanemo sa svemogućom terasom restorana Iktus.



Pozivamo vas da u petak i subotu, 18. i 19. kolovoza još jednom uhvatimo to sunce za zrake i razmašemo se kao naivne djevojke prošlog stoljeća koje su mahale svojim momcima pri odlasku u vojsku. Potrebno je napuniti baterije za, nadamo se, plodnu jesen i bajkovitu zimu koji dolaze brzinom izgovaranja riječi "čekam te dok se ne vratiš iz karaule". To punjenje će nam omogućiti Funk off i Eddie Werft koji će upregnuti mišiće i Herkulovskom snagom razoriti svu negativu i tako otvoriti prostor da se ušetaju smiješak, zagrljaj i sve ono dobro što In da sofa donosi.

Vrata terace otvaramo u 18.00 sati, a upad je 25 kunića te uključuje konzumaciju odabranih pića na šanku.
Ne propustite događaj koji je osječkom ljetu dao epitet zabavno, opušteno i prilagođeno svima. Plešimo!

DJ KEMA // resident
Još kao mlad i vrckast tinejdžer s mliječnim brkovima i Commodoreom 64 pod rukom, otetim joystickom od ekipe iz protivničke ulice resident Kema je znao da ga samo glazba može maknuti s opasnih ulica vatrogasnog naselja. Onog vatrogasnog gdje ni oni iz Chicago firea ne bi mogli ugasiti plamen koji je tinjao u mladom glazbeniku koji se želio lansirati u svijet elektronske glazbe i svega što ona sa sobom nosi. U samo nekoliko godina stekao je status "malog koji super svira" i tad s već modernim laptopom u boji, kontrolerom i britkim sluhom te ritmom, pokorio je scenu.  Danas je Kema na vrhuncu karijere i uz njegovu selekciju i miksanje osim sunca koje bi se trebalo hvatati, od silnog seksepila koji će se širiti zrakom hvatat će vam se sve što hoda, a da nije u prvih par rodbinskih koljena. Ne propustite još jednu In da sofu i poderite gaće zajedno s Kemom i ostalim hvatačima sunca. :)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PETAK, 18. kolovoza

FUNK OFF
Kultni osječki bend koji žari i pali scenom već više od pola godine u petak je pripremio vrhunsku poslasticu za sve one funkere koji će posjetiti In da sofu. Priča se da je poslastica slađa od piramida kolača iz starih Slobodinih budika, dinamičnija od promjena izraza lica nakon što Schock žvaka pusti onaj kiseli dio i erotičnija od udžbenika iz biologije gdje se prikazuju reproduktivnih organi u čovjeka i žene.
Fantastična petorku, kojoj je basist trenutno otišao u Amerike da dobije malo boje i vrati se kao dosta crniji funk basist, čine Nera vokal kao Simone Nine, Jambro klavijature kao Richard Wright, Matej gitara poput Clapton Erica, Marijan Bonus basist kao John Deacon i naravno, najvažniji član postave Bole bubanj čiju tehniku kritičari često uspoređuju s ritam mašinom iz mega popularnog češkog benda Colonija iz Vinkovaca.
Pripremite svoje nogice, nastavite održavati formu i pridružite nam se u petak ;)

SUBOTA, 19. kolovoza

DJ WERFT
Čast nam je predstaviti DJ Werfta, zagrebačkog funk, soul, jazz šmekera, kralja STANK! radio emisije, glazbeno edukativnog programa koji se otvorenog garda suprotstavlja trashu koji dominira hrvatskim eterom. Stasit i guste brade, pripremio je glazbeno scenski performans koji će vas natjerati da osim hvatanja sunca uhvatite i pokoju upalu mišića od nenormalno seksi plesnih pokreta na koje će vas Werft natjerati.

Subotu navečer obavezno provedite uz mr. Werfta i nauljenih tijela, migoljeći se po terasi Iktusa, trljajte se uz potencijalne partnerice i partnere kako bi imali odličnu priču upoznavanja koju ćete prepričavati svojoj djeci. Možete nas i odbiti, ali računajte da se na Sofi u jednoj večeri dogodi više stvari nego u 9 sezona "Kako sam upoznavao vašu majke mi mu".

Što možete očekivati pogledajte i poslušajte na linku

  


Izdvojeno

Reci što misliš!