Lifestyle / Night life

Ovog vikenda na Winter Sofi zabavom dirigiraju DJ Umbo & DJ Pill Jackson

Ovog vikenda na Winter Sofi zabavom dirigiraju DJ Umbo & DJ Pill Jackson

Kao što su prošlog vikenda padale pahuljice po gradu, tako su padali osmjesi, zagrljaji i poljupci po cijelom Skyboxu, na otvorenju Winter Sofe.

Ritam pozitivnim emocijama i trenucima koji su u petak dominirali dali su Freez i Kema Snow, a oni koji su promrdali svoje nemirne nogice po podiju mogu se složiti da su odradili posao sa stilom. Niz različitih ljudi u svim segmentima, niz identičnih, niz onih koji su kombinacija jedinstvenosti i trenda, pomogli su da se stvori ta željena energija i zahvalni smo vam na tome.

Za nastavak Winter Sofe u subotu uz mr. Pipsa, što da vam kažemo. Tko je bio zna zašto smo bez riječi, oni koji nisu bili neka se oslobode svih obaveza za nadolazeći vikend i pripreme svoju dušu i tijelo na enormnu količinu pozitivnih vibracija koje slijede. Hrpa plesa, hrpa zagrljaja, hrpa poljubaca, hrpa svega onoga što uvijek želimo vidjeti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

15.12.
PETAK UZ UMBA
Funkosjedioc ovog grada, čovjek kojem glazba venama teče umjesto krvi, čovjek kojeg kad ga vidite vam se odmah pleše, dolazi začarati publiku na Winter sofi i od Skyboxa napraviti jedan veliki podij. Mr. Umbo je pripremio niz glazbenih hitova s riječima, ali bez riječi koji će vas uzbuditi kada to bude trebalo, spustiti kada to bude trebalo, ali u svakom slučaju zadržati u pozitivno nabijenoj atmosferi zimske idile koju smo spremili na krovu Essekera. Odradite pripreme za petak jer će vam trebati dosta kondicije za popratiti priču te tako spriječite potencijalne situacije glava i srce bi, a noge i tijelo ne mogu. Imate još 2 noćenja prije cijelobudnog vikenda, pripremite se i osvojite nagradu za najboljeg partijanera grada koju će vam jednom u budućnosti svečano uručiti tajni dodjeljivač čije ime nećemo govoriti javno jer je svirao prošle subote na Sofi. #vidimose #umbo #wintersofa

16.12.
SUBOTA UZ PILLA
Pill jackson je jedan od organizatora koji stoje iza projekta sutra je subota, on je također Jagermeister glazbeni ambasador u Hrvatskoj i Reebok classics brand ambasador. Sljedeće što je pisalo u press packu ovog suvremenog i svestranog krojača zagrebačke klupske scene su glazbeni žanrovi kojima dominira, ali to sad nećemo pisati da vas ne uplašimo i odgovorimo od plesanja zato jer na primjer, ne znate koji potezi idu uz balearic ritmove. Reći ćemo vam samo da dolazi majstor DJ pulta koji će vas odvesti u neke poznate i nepoznate dimenzije zabave u kojima paralelno prevladavaju opuštenost, želja za breakdanceom i uživljavanje da ste Patrick Swayze dok je bio živ i Olivia mu Newton Jones. Ove subote u Skyboxu smo pripremili zabavu kojom će dirigirati Pill Jackson, a kad on dirigira onda svi plešu, svi se vole, svi viču hoćemo još i svi na kraju napuštaju objekt s hrpom bora koje su rezultat neprestanog osmjeha na licu zbog dobrog osjećaja čija vladavina traje kao i ona kraljice Vicky. Pripremite dobre patike sa svježim đonovima i poderimo taj podij zajedno. #pilljackson #wintersofa #skybox #advent #tajdanjesubota

Upad na Winter Sofu iznosi 25 kuna i uključuje konzumaciju. Radno vrijeme od 19 do 03 sata.

Za više informacija o događaju pratite Facebook stranicu Kreativna agencija Adverta i događaj Winter Sofa @Skybox

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!