Lifestyle / Night life

Dan grada Osijeka uz DJ Olivera i Ninu Saffron & DMTN

Dan grada Osijeka uz DJ Olivera i Ninu Saffron & DMTN

Po prvi puta dio programa Dana grada Osijeka namijenjen mladima pod nazivom „Osijek Youthnited“ koji će se održati u subotu, 1. prosinca 2018. godine u Esseker Centru organizira Savjet mladih Grada Osijeka u suradnji s Kreativnom agencijom Adverta.



Nakon dnevnog programa koji počinje od 14 sati, a u kojem se imate priliku upoznati s radom osječkih udruga koje rade s mladima te sudjelovati u najrazličijim radioničkim aktivnostima koje provode, očekuje vas rođendanski tulum!

Kreativne sokove koji u subotu budu koncentrirani tijekom dnevnog dijela Osijek YOUTHniteda, svi zainteresirani imat će priliku proliti po plesnom podiju od 20 sati kada kreće nezaboravan party povodom rođoša grada Osijeka za pamćenje uz funk bend Nina Saffron & DMTN i DJ Olivera!

w/ DJ Oliver
20.00 – 02.00
Daleki nećak morskog vuka Dragojevića, vječno opisivan kao mladić, ali zapravo iskusni osječki DJ s adresom u metropoli, majstor break beata i ritmova koji tjeraju na "izuvanje" iz cipela, mr. Oliver svojim nastupom uveličat će svečanost.

Kada je još kao trogodišnjak imao je prvi nastup u dnevnoj sobi susjeda s 4. kata moglo se vidjeti da će Oliver biti zvijezda. Od tada je odradio na milijune gaža, što kao samostalnih, što "leđa o leđa" ili kao DJ poznatog erotskog benda Krankšvester i svaka je završila gromoglasnim pljeskom ekipe koja je uspjela izdržati do kraja. Pripremite se na vrućinu essekerskog poda jer kad Oliver svoje računalo i miksetu upali, nema što se pod vašim plesnim nogicama ne užari!

w/ Nina Saffron & DMTN
22.00 – 23.30
Mayalesova Nina Saffron / Nikolina Kovačević jedna je od naših najtalentiranijih mladih soul i jazz pjevačica. Ovo prilikom posebno se okupila s braćom brassevima iz funk benda DemeNtronomes i ritam sekcijom sastavljenom od nove generacije mladih zagrebačkih jazzera kako bi proširila običaje starih Fanaka i istražila tradiciju vrhunskog mrdanja u Osijeku.
Nastup nije za ljude slabih kukova i bokova jer uz vibracije koje se po Essekeru budu prolijevale i iz moćnih zvučnika bit će nemoguće ne izvijati se kao suvenirska Hula Hula plesačica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više o samom događaju saznajte na Facebook događaju: Osijek YOUTHnited

  


Izdvojeno

Reci što misliš!