Lifestyle / Koncerti

Spektakl

Dino Merlin nakon dvije rasprodane Arene u Osijeku: Nikad se neću umoriti od ovakve ljubavi i poštovanja

Dino Merlin nakon dvije rasprodane Arene u Osijeku: Nikad se neću umoriti od ovakve ljubavi i poštovanja
Željko Vidinović/PR

Dva dana koncertnog spektakla u Osijeku


Listopad će ostati upamćen kao mjesec kada su se cijelom Hrvatskom orili bezvremenski hitovi Dine Merlina.

Rasprodanu dvoransku turneju sarajevski kantautor počeo je prije petnaest dana dvostrukim koncertom u Rijeci, prošli vikend razgalio je Dalmatince u dupkom ispunjenoj dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, a ovaj vikend očarao je Slavonce i obožavatelje iz susjednih zemalja koji su dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu Gradski vrt u Osijeku i više od dva sata u glas sa svojim glazbenim idolom pjevali pomno odabrane evergreene iz njegove uspješne karijere koja traje gotovo 40 godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kao što bi rekla moja pjesma, kako da kažem koliko mi ovo sve znači. Nemam riječi kojima bih obuhvatio sve ono što osjećam. Zahvalan sam i privilegiran zbog ovakve divne povezanosti s publikom u svakome gradu, pa i ova posljednja dva dana u Osijeku, gdje su se sve ove duše stopile s mojim pjesmama u zajedničkoj želji da dijelimo i širimo ljubav i poštovanje. I eto, uspjelo nam je opet! I to je nešto što svakog umjetnika gura naprijed, daje snagu i elan, i od čega se nikad ne možeš umoriti - volim svirati, pjevati, i stvarati, još uvijek me drži dječačka radoznalost. Nema ništa ljepše od noći poput ovih", kazao je hitmejker nakon rasprodanog dvostrukog koncerta u srcu Slavonije.

Dino Merlin u Osijeku listopad 2022. Fotogalerija

Nakon osječkog trijumfa, rekorder koji iz mjeseca u mjesec puni svaku dvoranu i arenu u kojoj gostuje, odlazi na sjever Europe, gdje obilazi Švedsku, sredinom studenoga priprema i prvi veliki koncert u Italiji, a onda se ponovno vraća u Hrvatsku, gdje ga u rasprodanoj Areni Varaždin obožavatelji čekaju  3. prosinca. Samo tjedan dana poslije, u subotu 10. prosinca, priprema i veliki koncert u bečkom Wiener Stadthalle, najvećoj dvorani u Austriji.

Uspješnu godinu, koja ga je nakon duge stanke uzrokovane pandemijom, vratila u najdraži i najbliži kontakt s publikom zaključit će još jednim koncertnim spektaklom u Hrvatskoj - u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, gdje priprema nezaboravan ulazak u novu 2023. godinu. Ni tada za Dinu Merlina ne počinje predah, nego još jedan novi početak koji ga posebno raduje - nastavak turneje jer ga nestrpljiva publika gladna njegova glazbeno-scenskog spektakla željno iščekuje. U tom planu su i veliki koncerti u Zagrebu i Splitu, a sudeći prema interesu za ovih dosadašnjih sedam koncerata u prvom dijelu hrvatske turneje, koji su svi redom rasprodani u rekordnom roku,  svi ljubitelji dobre glazbe i pozitivne vibracije žele iskusiti jedinstveni koncertni doživljaj s ovim glazbenim čarobnjakom u glavnoj ulozi.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!