Lifestyle / Koncerti

ograničen broj

Počinje prodaja ulaznica za koncert Sergeja Ćetkovića

Počinje prodaja ulaznica za koncert Sergeja Ćetkovića

Glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, oduševit će vas karizmom, skromnošću ali i emotivnim izvedbama

Nakon što je u  svibnju 2017 godine rasprodao malu dvoranu u Gradskom vrtu, Sergej Ćetković vraća se u Osijek. Intimni koncert, u organizaciji Agencije Ideš, održat će se 28.kolovoza 2021. godine u Staroj pekari u Osijeku. 

Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije.

Glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, oduševit će vas karizmom, skromnošću ali i emotivnim izvedbama.

"Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu", iskren je Sergej.

Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i 2014. godine Crnu Goru na Eurosongu. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

Sergejeva ljubavna glazbena bajka 28.kolovoza u Osijeku koncert je koji se ne propušta.

Od 15.7.2021 počinje prodaja ulaznica za Sergeja Ćetkovića u sustavu Eventima na svim Tisak Media u Hrvatskoj.Radi epidemiološki mjera ograničen je broj ulaznica tako da požurite po svoje što prije! Cijena ulaznice je 150 kuna za slobodno sjedenje a na dan koncerta ulaznica će iznositi 180 kuna.


Izdvojeno

Reci što misliš!