Lifestyle / Koncerti

mia dimšić

Osječanka Mia Dimšić dobila nagradu CMC televizije za pjesmu "Sretan put"

Osječanka Mia Dimšić  dobila nagradu CMC televizije za pjesmu

Proteklog vikenda 11.i 12. lipnja u Vodicama održan je 13. Festival zabavne glazbe na kojem je Osječanka Mia Dimšić za pjesmu „Sretan put“ dobila nagradu CMC televizije za najemitiraniju festivalsku pjesmu 2020. godine

Zabavno-glazbeni događaji vraćaju se na scenu na radost svih željnih zabave i ponovnih susreta sa svojim glazbenim idolima. Stoga se, iako uz obvezu pridržavanja epidemioloških mjera, u Vodicama na 13. CMC Festivalu okupilo mnoštvo posjetitelja koje je tijekom dva Festivalska dana zabavljalo više od 50 izvođača - glazbenih zvijezda koje su stigle iz cijele regije. 

Posebno za istaknuti je da je Osječanka Mia Dimšić dobila nagradu za najemitiraniju festivalsku pjesmu 2020. godine - “Sretan put“ uz zanimljivost da se Mia  pojavila u posebnoj odjevnoj kreaciji, također Osječanke, mlade dizajnerice Lare Katava iz studija Bea official.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mia je pak na ovogodišnjem festivalu nastupila s pjesmom „Pomalo slučajno“ o kojoj je rekla“Uvijek gledam da za CMC festival bude vedra i lepršava pjesma s obzirom da su takvi i bina i atmosfera. Stoga se nadam da će se i ova pjesma uklopiti na tu pozornicu. Kad sam počela raditi pjesmu zvala se u mojoj glavi ‘Potpuno slučajno’ i nisam je uopće radila za sebe nego za neku drugu izvođačicu. Pjesma je bila tematike da se šetaš gradom i slučajno nabasaš na nekoga, a onda sam je, nakon što je jedno vrijeme boravila u ladici, ipak uzela sebi i promijenila sam naslov u ‘Pomalo slučajno'”.

Treba reći da je “Pomalo slučajno” sedmi  singl s Mijinog albuma “Sretan put” nominiranog u kategoriji najboljeg pop albuma za glazbenu nagradu Porin
O samom festivalu koji se ove godine održao već po trinaesti puta Mia je istaknula jednu posebnost: "Najvažnije je nama glazbenicima da se sretnemo da na jednom mjestu i uživamo. Mislim da je to najveće bogatstvo ovog festivala i zato se posebno radujem svakom  CMC fesivalu", naglasila je Mia.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!