Lifestyle / Koncerti

19. rujna

Nova Rupa: Fluentes

Nova Rupa: Fluentes
PR

U sklopu glazbenih programa "Nove rupe" u subotu će nastupiti osječki bend Fluentes

Vrijeme nas za vikend i dalje služi dobro pa nema razloga da prestanemo sa svirkama.

Subota je rezervirana za još jedan osječki bend - Fluentes. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bend se formirao 2004. godine kada snimaju prvi singl "Kad podigneš zid". Od 2013. godine počinju izbacivati sve više autorskih stvari od kojih je prva nakon dužeg vremena bila "Opet zaljubljen", a potom "Možda mir", "Kad podignes zid". U veljači 2015. godine izlazi suradnja s Jelenom Radan - pjesma "Pođi na put" koja osvaja srca mnogih slušatelja te nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za pjesmu godine 2015. Tijekom 2015. Fluentes je pozvan u projekt "Zimzeleno a novo" Zlatka Turkalja i iz toga poziva rađa se obrada poznate pjesme Krunoslava Kiće Slabinca "Plavuša". Nastaju singlovi "Vrijeme" i "Pusti da ljubav nosi me" koji ostvaruje sjajne rezultate na domaćoj top listi HRtop40.

Prvi album benda "Igra čekanja" objavljen je 5. lipnja 2017. godine.Članovi grupe su Goran Bošković (vokal i gitara), Andrej Car (gitara), Matija Nikolin (bas gitara), Davor Dedić (klavijature) i Tomislav Hajduković (bubanj). 

Ekipa iz Fluentesa najavljuje kako su radovi na novom albumu u punom jeku, pa publiku možda iznenade sa sneak previewom novog materijala.  

*Ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz ograničen broj sjedećih mjesta i uz pridržavanje epidemioloških mjera. Programi će se održati uz pridržavanje epidemioloških okvira propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pri čemu će se posjetitelje pozvati na pridržavanje svih propisanih mjera. Tijekom programa bit će osigurana sjedeća mjesta kao i ona za visokim stolovima, a posjetitelji će u prostor održavanja moći ući nakon izmjerene tjelesne temperature, potpisane evidencije o prisustvu te obavezne dezinfekcije ruku.*


Izdvojeno

Reci što misliš!