Lifestyle / Koncerti

dvorana gradski vrt

Mate Bulić večeras u Osijeku

Mate Bulić večeras u Osijeku
Matija Habljak/PIXSELL

Osječki koncert Mate Bulića na rasporedu je večeras u dvorani Gradski vrt, a mi vam poklanjamo ulaznice

Veliki miljenik publike iza kojeg stoji više od 30 godina uspješne karijere za 2020. godinu ovih dana održava tri velika koncertna spektakla i to u Splitu, Osijeku i Zagrebu.

„Već duži niz godina dugujem svojoj publici velike dvoranske koncerte. Stjecajem životnih okolnosti nismo stigli ranije, no zato sam sa svojom ekipom suradnika odlučio da je sad pravi trenutak. Turneju sam nazvao ‘Ja sam na vas ponosan’ i bit će to moja zahvala svima koji me vjerno prate tijekom svih ovih godina. Obećajem da ćemo napraviti spektakularne koncerte, kakve moja publika zaslužuje.“ – izjavio je Mate za kojeg često znaju reći da je čovjek iz naroda, poznat kao veliki humanitarac i osoba posebno vezana uz svoj zavičaj.

mate bulić
26. listopada Besplatan koncert Mate Bulića u Belišću

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turneja koja nosi ime ‘Ja sam na vas ponosan’, po velikom Matinom aktualnom hitu ‘Ja sam na te ponosan’ koji izvodi sa Tarapana bendom i koji je do sada zabilježio više od 5,3 milijuna pogleda na YouTube-u, započela je 20.2. u splitskoj Areni, da bi dva dana kasnije 22.2. stigla do Osijeka i Gradskog vrta te trijumfirala 29.02. pred zagrebačkom publikom u dvorani ‘Dražena Petrovića’.

Mati će se na turneji pridružiti pomno odabrani prateći glazbeni ansambl sastavljen od vrhunskih instrumentalista, a neće izostati ni gostovanje dragih mu kolega na sva tri koncerta. Više od deset objavljenih albuma, zlatne naklade, preko stotinu koncerata diljem svijeta, festivalskih nagrada te pregršt legendarnih pjesama koje su već dobile svoje mjesto u narodu poput 'Domu mom', 'Gori gora, gori borovina', 'Narodno veselje', 'Ja još uvijek kao momak živim', 'Tiho, tiho teče Neretva', 'Pjevam i plaćem', dovele su Matu do današnjeg statusa vodećeg imena domaće glazbene scene.

Za Matu, koji je u jednom intervjuu i sam rekao kako smatra da je uspio jer mu se sve ono što je kao dječak sanjario ostvarilo, ovi će nastupi predstavljati poseban emotivan trenutak i ujedno predstavljati krunu dugogodišnje glazbene karijere.

Gradski vrt Osijek 22.02.20.

Ulaznice:

https://bit.ly/bulic_OS
www.eventim.hr/hr/outlets/

NAGRADNA IGRA

Organizatori koncerta poklanjaju 5x2 ulaznice za koncert Mate Bulića. U komentar upišite vaše Ime i Prezime, a mi ćemo proglasiti pobjednike tijekom današnjeg dana.

Dobitnici su: Hrvoje Kurtović, Andrea Miletić, Sonja Barišić, Dalibor Korošić i Vanessa Hojski

Izdvojeno


Reci što misliš!