Lifestyle / Koncerti

stiže i posebna gošća

U prodaji dodatnih 200 ulaznica za gala koncert 4 TENORA u Osijeku

U prodaji dodatnih 200 ulaznica za gala koncert 4 TENORA u Osijeku
Borna Filic/PIXSELL

Inner Wheel klub Osijek, kao organizator prvoga osječkog koncerta poznatog i popularnog hrvatskog ansambla 4 TENORA, koji će se u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine, s početkom u 20 sati, održati u Sportskoj dvorani „Gradski vrt“ (mala dvorana), ima dvije lijepe vijesti za one koji žele biti na ovom gala koncertu.

Naime, budući da su sve predviđene ulaznice RASPRODANE u pretprodaji, a i dalje postoji veliko zanimanje građana koji žele biti nazočni ovom velikom glazbenom događaju, organizator je odlučio, u dogovoru s upraviteljima dvorane, pustiti u prodaju ulaznice za 200 dodatnih sjedećih mjesta, što je i maksimalan broj s obzirom na kapacitet dvorane i sigurnosne uvjete koncerta.  

Dodatne ulaznice se od danas (utorak, 3. prosinca) mogu, po cijeni od 100 kuna, kupiti na dva pretprodajna mjesta u gradu Osijeku: blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19) svakog radnog dana (utorak, srijeda i četvrtak) od 8 do 15 sati te na blagajni kina Urania (Ulica Vjekoslava Hengla 1) svakoga dana od 17 do 21,30 sati, a i dalje se prodaju online, putem sustava Eventim.  Osim toga, na sam dan koncerta (četvrtak, 5. prosinca) ulaznice će se – naravno, ako ih ostane – po istoj cijeni prodavati i u jednoj od kućica ispred glavnog ulaza u dvoranu Gradski vrt, i to od 18,30 sati do početka koncerta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, premda je ovaj koncert već poseban sam po sebi, organizator je odlučio učiniti i korak više. Naime, koncert će imati i posebnu gošću, vokalnu solisticu. To je Kristina Owais, sjajna mlada sopranistica rođena u Osijeku, gdje je i završila Glazbenu školu Franje Kuhača, a nakon toga je magistrirala pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu 2016. godine. U zimskom semestru akademske godine 2017/18. upisuje usavršavanje na Kunstuniversitätu u Grazu, smjer Musiktheater. Ovim koncertom, uz njegovu primarnu humanitarnu namjenu, organizatorice iz Inner Wheel kluba Osijek žele darovitoj umjetnici pomoći da završi i zadnji semestar školovanja u Grazu. Kristina Owais ostvarila je već niz zapaženih uloga, a osječka publika već ju je imala prigodu čuti i vidjeti 2015. godine, kada je debitirala u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku u ulozi Zerline u operi „Don Giovanni“ W. A. Mozarta.

Podsjetimo, koncert se održava u povodu Dana grada Osijeka u dobrotvorne svrhe. Ovaj put Klub namjerava pomoći Centru za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“ u opremanju dodatnih prostora na njegovoj izmještenoj lokaciji u Briješću za prihvat novih korisnika poludnevnoga boravka za osobe s intelektualnim teškoćama koje su starije od 21 godine. Centar „Ivan Štark“ je odgojno-obrazovna ustanova za djecu i odrasle osobe s intelektualnim i drugim teškoćama u razvoju koji žive i djeluju u gradu Osijeku. Vrata dvorane bit će u četvrtak, 5. prosinca, otvorena za ulaz od 18,30 sati nadalje.


Izdvojeno

Reci što misliš!