Lifestyle / Koncerti

Najavljen sjajan završetak Dunav Art Festivala u Iloku

Silente i Krajcar zatvaraju Dunav Art Festival u Iloku

Silente i Krajcar zatvaraju Dunav Art Festival u Iloku

TZ Dubrovačko-neretvanske županije i TZ Istarske županije u Ilok dovode grupu Silente i Brunu Krajcara. S motom „koji teče i spaja“, Dunav Art Festival nikad atraktivniji.

U prekrasnom atriju dvorca Odescalchi s kojeg puca pogled na Dunav, u petak, 5. srpnja, nastupa Bruno Krajcar, a u subotu, 6. srpnja, ispred dvorca Iločane i njihove goste zabavljat će popularna dubrovačka grupa Silente. Ovogodišnjem izdanju festivala u skladu s njegovim motom „koji teče i spaja“ priključile su se turističke zajednice s obale, pa je tako Krajcarov koncert omogućila Turistička zajednica Istarske županije, a onaj grupe Silente Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.
 
„Iznimno smo počašćeni i zahvalni da su turističke zajednice županija podržale razvoj novih atraktivnih sadržaja u Vukovarsko-srijemskoj županiji potporom glazbenih nastupa u sklopu Dunav Art Festivala u Iloku. Sjajna atmosfera festivala privlači sve više posjetitelja iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja i to je još jedna potvrda da rijeke, glazba i turizam spajaju ljude“, ističe Rujana Bušić Srpak, direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije.

Uspjehu Dunav Art Festivala na kojem se od Erduta do Iloka svake godine okupi više od 15 tisuća posjetitelja, pridonose poznata gostoljubivost i bogata eno-gastro ponuda, a tradicionalno posljednjeg dana manifestacije proglašava se pobjednik Međunarodnog ocjenjivanja vina Podunavskih zemalja. Nema ljepše pozornice za proglašenje šampiona od one u Iloku u srcu Srijemskog vinogorja.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više o programu:  www.dunavartfestival.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!