Lifestyle / Koncerti

Brkovi u Bilju!

Brkovi u Bilju!

Nakon gotovo više od 30 godina od zadnjeg nastupa u Domu kulture u Bilju, popularni punkfolk wellness bend Brkovi se vraća na mjesto prvotnog zločina.

Aranžirani od strane Kyssely produkcije u subotu, 25. ožujka 2017. godine s početkom u 21.00 sat u spomenutom Domu kulture, popularni zagrebački bend Brkovi održat će koncert za pamćenje. Potpomognuti mladim nadama osječke punk i rock scene Ewoyom i Candyflipom te uz neizostavnog miksmastera ceremonije, diskodžokeja Brku priređuju zabavu kakvu Bilje nije vidjelo dugo.

Ukoliko ste spremni na energetsko bombardiranje, pucanje glasnica i prolijevanje pivom po punkerskoj odjeći koju obućete morati ćete za to izdvojiti 50 kuna u pretprodaji ili 60 kuna na dan koncerta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najzgodnije žene će biti tamo, tako da nema razloga da ne budete dio priče koju su osim Kyssely produkcije omogućili Općina Bilje, Ha-Pu autoservis, Mobler Matt, Kreativna agencija Adverta i Student taxi. 

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 3x1 upad na koncert! Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Brkove u Bilje!

DOBITNICI:
Azra Damjanov
Marija Đaković
Tomislav Nemet[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!