Lifestyle / Koncerti

Humanitarni koncert Ane Rucner u HNK Osijek

Humanitarni koncert Ane Rucner u HNK Osijek

„15 godina ljubavi za radost djece u Baranji“ naziv je humanitarnog koncerta Ane Rucner koji će se održati 23. ožujka u 19 sati i 30 minuta u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku .

Ana Rucner obilježava 15 godina svog rada i ljubavi prema glazbi humanitarnim koncertom na kojem će predstaviti svoje najizvođenije skladbe, koje su obilježile njezin dosadašnji rad te nešto potpuno novo.

Prihod s koncerta darivat će se udruzi Baranjski leptirići za nabavku medicinskih pomagala, udruzi Prijatelji sv. Martina za pomoć ugroženim obiteljima i dječjem vrtiću Radost iz Darde te društvenom domu u Popovcu za izgradnju dječjeg igrališta. Na koncertu će  Ana predstaviti svoje najveće uspješnice, prikazat će se dokumentarni film Jakova Sedlara o Aninom životu i radu te će ugostiti Danijelu Pintarić, nagrađivanu solisticu kazališta Komedija te akademskog glazbenika, Ivana Jelića. Podršku će joj pružiti HKUD Osijek 1862. uz popularni drmeš.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi dio je rezerviran za atraktivan novi program romske glazbe, kojeg će hrvatska čelistica premijerno izvesti na koncertima uz vokalni ansambl Arije, sjajne pjevačice - bivše Ladarice, rečeno je na konferenciji za novinstvo u Osijeku.

Izvor: Radio Osijek


Izdvojeno

Reci što misliš!