Lifestyle / Koncerti

Phat Phillie i Bizzo Bodega nastupaju 8. lipnja na Pannonian Challengeu

Phat Phillie i Bizzo Bodega nastupaju 8. lipnja na Pannonian Challengeu

Da sport i glazba ne idu jedno bez drugoga potvrdit će svi oni koji se iz godine u godinu vraćaju na najdraži nam festival ekstremnog sporta i glazbe – Pannonian Challenge.

No, da hrvatski festivali mogu međusobno surađivati i širiti ljubav prema glazbi, plesnom podiju i opakim plesnim pokretima Pannonian će ove godine dokazati sa svojim posebnim gostima – DJ Phat Phillijem i Bizzom Bodegom, predstavnicima i suosnivačima nadaleko i naširoko poznatog Fresh Island Festivala.

Ne može se baš reći da u Hrvatskoj postoji zaljubljenik u hip-hop, R'n'B i rap a da za ovaj dvojac nije čuo. Osim što su jedni od začetnika regionalne hip hop scene, nastupali su po klubovima diljem svijeta, preko trideset godina vladaju scenom, a jedni su od osnivača jednog od najpopularnijih hip hop festivala u Europi, a i šire – Fresh Island Festivala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njihov set na Pannonian Challengeu samo je dio bogatog glazbenog programa ovogodišnjeg izdanja festivala. Phat Phillie i Bizzo Bodega zapalit će plesni podij u četvrtak 8. lipnja.

Ne zaboravimo, Pannonian je već najavio grupu S.A.R.S. kao jednog od majstora pozornice, i to u petak 9. lipnja, a kako kažu organizatori – čekaju nas još mnoga iznenađenja.

Sve informacije prati na www.pannonian.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!