Lifestyle / Koncerti

Lineup Backyard Art Festivala skoro popunjen

Lineup Backyard Art Festivala skoro popunjen

Backyard Art Festival održavat će se u parkovima Donjeg Miholjca od 14. do 16. srpnja. I ove godine je festival raznolik. Osim što izvođači dolaze iz različitih dijelova Europe, razlikuju se međusobno i po žanrovima.



Prvi među najavljenim izvođačima bili su roots reggae bend iz Hrvatske – Brain Holidays. te Lika Kolorado, nedavno osnovani hrvatski indie bend. Osim njih, na ovogodišnjem BAF-u nastupit će i Goatmare & The HellSpades, koji kombiniraju punk i rockabilly. Na main stageu pridružit će im se i Edi Maružin s Banditima, članovima Gustafa, kako bi zaplesali uz vesele hitove. Smisla za humor i veselje ima i ekipa zvana Stereo Banana, koja dolazi iz Niša, a i njih ćete moći čuti na BAF-u. Iz Francuske na BAF stiže Iphaze, a odlikuje ih kombinacija drum'n'bassa i neurofunka. Iako ih je prošle godine priroda spriječila da nastupe na Backyard Art Festivalu, to ne znači da neće pokušati i ove. Iz Mađarske dolaze Paddy And The Rats, koji udaraju irski pub punk rock nabijen pozitivom. Let 3 je i ovogodišnji izvođač na main stageu BAF-a koji će ovoga puta svirati bez obzira na sve.

Prošlogodišnji Backyard Art Festival otkazan je zbog vremenskih neprilika te održan u manjem obujmu. No, ove godine ništa ne može zaustaviti održavanje festivala.

Kako je poznato da je BAF više od samog glazbenog festivala, publika može očekivati različite kulturne, sportske i gastronomske sadržaje koji će naše BAF-ovce zaokupiti i upotpuniti cjelodnevni vikend u Donjem Miholjcu.

Ulaznice za Backyard Art Festival zasad možete kupiti online. Ostale informacije vezane uz kupnju ulaznica te ostatak sadržaja možete popratiti na službenim društvenim mrežama festivala te na njihovoj web stranici.

  
  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!