Lifestyle / Koncerti

Dani piva: Pivo jeftinije, ali ulaz skuplji

Dani piva: Pivo jeftinije, ali ulaz skuplji

Ove godine Pivovara je odlučila kako će vratiti cijenu od 10 kn za pola litre piva! Prošle godine cijena je također bila 10 kuna, ali za četri deci piva.

Kako bi iz godine u godinu Dani prvog hrvatskog piva bili što bolji, kvalitetniji i veći, cijena ulaznice biti će 30 kn (uključena konzumacija jednog pića), a za djecu do 12 godina ulaz je besplatan!

Podsjetimo, pivska fešta na lijevoj obali Drave sve nam je bliže, a organizatori su već objavili i imena nekih izvođača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što je prošle godine srušio rekord u posjećenosti, Željko Bebek ove godine svirati će prvog dana, u srijedu 6. rujna.

Dan poslije dolazi Crvena Jabuka, a u petak 8. rujna Slavonske lole. Subota 9.9. rezervirana je za koncert Duška Kuliša.

Nakon četverodnevne pauze, program se nastavlja u četvrtak 14.9. koncertom Slavonija benda. Dan poslije sviraju Gazde, a manifestaciju u subotu 16.9. zatvara Grupa Vigor.

Dani prvog hrvatskog piva traju od 6. do 16. rujna u velikom šatoru kod katakombi, a  sve najnovije informacije pratite na službenim Facebook stranicama manifestacije.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!