Lifestyle / Koncerti

Željko Bebek ponovo dolazi u Osijek!

Željko Bebek ponovo dolazi u Osijek!

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima s više od 40 godina uspješne glazbene karijere iza sebe, te velikom vojskom obožavatelja svih generacija, spreman je za regionalnu koncertnu turneju u 2018. godini pod imenom ‘Ono nešto naše’!

Uz zagrebački koncert koji će se održati na Međunarodni dan žena, turneja se seli na istok Lijepe naše. Drugi domaćin Željka Bebeka i prateće ekipe će biti Osijek, u kojem će 17.03. Gradski vrt biti mjesto nezaboravnog događanja. Na planiranoj listi pjesama nalaze se one s aktualnog studijskog albuma ‘Ono nešto naše’, ali i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojima je Željko snimio osam studijskih albuma. 'Ono nešto naše', turneja je kojom će Bebek predstaviti velike hitove svog dugogodišnjeg i respektabilnog glazbenog opusa, pa možemo očekivati doista spektakularan koncert. Uz prošireni bend, te gudačku sekciju svojom energijom i prodornim unikatnim glasom ovaj koncertni velemajstor vjerujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nakon Osijeka, Bebekova karavana seli se na jug 24.03., domaćin turneje je Split, a mjesto događanja velika dvorana Gripe!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

ULAZNICE:
FAN PIT: Early Bird 90kn / Pretprodaja 110kn / Redovne 130kn
PARTER: Early Bird 65kn / Pretprodaja 85kn / Redovne 95kn
TRIBINA: Early Bird 80kn / Pretprodaja 100kn / Redovne 120kn

Early Bird: 17.11. – 17.12.
Pretprodaja: 18.12. – 31.1.
Redovne: 1.2. – 17.3.

Prodaja:
- Ticketshop.hr -> https://goo.gl/u5e9LM

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!