Lifestyle / Koncerti

Prljavci traže predgrupu za svoj koncert u Osijeku

Prljavci traže predgrupu za svoj koncert u Osijeku

Prljavo kazalište koje svoj jubilej povodom 40 uspješnih pop-rockerskih godina na sceni slavi velikim koncertu u Osijeku, 9. veljače, u dvorani Gradski vrt, poziva slavonske bendove da se prijave na natječaj za predgrupu Prljavaca!



„Prije nas, sviraš ti!“ poručili su danas, uz početak natječaja Jasenko Houra i Mladen Bodalec, koji će također biti i u komisiji koja će odlučiti tko će dobiti priliku zasvirati kao predgrupa Prljavaca.

„Nadamo se da će zanimanje za natječaj biti doista veliko i da će naši Slavonci prihvatiti ovaj glazbeni izazov“, kažu dečki iz Dubrave. Natječaj za bendove je otvoren do 2. veljače, a svoj glazbeni uradak, fotke benda i kontakt podatke, svi potencijalni pobjednici mogu poslati na e mail Slavonskog radija. Imena dva najbolja benda bit će objavljena u eteru Slavonskog radija 6. veljače, samo nekoliko dana prije koncerta.

Četrdeset je godina već prošlo otkako su se članovi kultnih Prljavaca, jednog od najznačajnijih domaćih bendova svih vremena, okupili u zagrebačkoj Dubravi i osnovali Prljavo kazalište. A ovim natječajem, ističu Houra i Bodalec, žele podržati slavonske mlade snage u budućoj karijeri.
Na repertoaru ovog velikog koncertnog spektakla kojim Prljavo kazalište započinje turneju kojom će tijekom cijele godine slaviti svojih 40 godina, naći će se brojni hitovi, koje je bend iznjedrio tijekom protekla četiri detljeća. Prljavci će tako će na predstojećem koncertu prošetati publiku kroz sve te etape svojeg glazbenog stvaralaštva, preko starih i prvih uspješnica „Crno-bijeli svijet“, „Sve je lako kad si mlad“, „Sretno dijete“, do „Lupi petama“, „Uzalud vam trud svirači“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Radio Dubrava“, „Korak po korak“ pa sve do hitova „Možda dogodine“, „Iza mojih prozora", „Baš kad nije vrijeme“ i mnogih drugih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bendovi svoje materijale (svoju skladbu, fotografije, naziv benda i kontakt podatke) trebaju poslati najkasnije do 2. veljače na kontakt: [email protected]!

Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl i dalje se u pretprodaji mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
- U sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima

Osijek:
- dvorana Gradski vrt – Caffe bar Pit Line
- Hotel Waldinger
- Lounge bar Waldinger – Portanova
- OK Tours

Vukovar: Hotel Lav
Baranja: TZ Bilje - K.Zvonimira 10
Donji Miholjac: Turistička zajednica D. Miholjac
Našice: Hotel Park Panolija
Đakovo: FILM caffe
Vinkovci: Fitness centar ZARA
Ilok: Caffe bar Remix

   


Izdvojeno

Reci što misliš!