Lifestyle / Koncerti

Nakon gotovo sedam godina Parni valjak dolazi u Osijek!

Nakon gotovo sedam godina Parni valjak dolazi u Osijek!

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pop – rock sastava ovog proljeća u organizaciji Agencije Ideš, u suradnji s tvrtkom Tobler d.o.o, dolazi u Osijek.


Parni valjak posljednji je puta u Osijeku bio u studenom 2011. godine, u sklopu promocije albuma ''Stvarno nestvarno'', nakon čega je, 2013., usljedio i album ''Nema predaje''. Njihova karijera, koja traje više od 40 godina, ispunjena je s 18 studijskih albuma, 18 singlova, 5 albuma uživo i 5 kompilacija. Te brojke povezuju brojne generacije obožavatelja zbog kojih rasprodaju koncerte u mnogim zemljama pa ih tako primjerice, uoči koncerta u Osijeku, 15. ožujka, čeka koncert u poznatom londonskom klubu ''The Grand’'.

Agencija Ideš i Tobler d.o.o. pobrinuli su se da Parni valjak napokon dođe u Osijek 14.4.2018 u dvoranu Gradski vrt nakon turneje 2 u 1 koja je započela u Areni Pula i završila u rasprodanoj Areni Zagreb 1.12.2017. Svi obožavatelji s ovih prostora doći na svoje i na već prepoznatljiv slavonski način, u prepunoj dvorani, biti pravi domaćini i zajedno s Parnim valjkom u glas zapjevati hitove koji žive desetljećima.

Svi podaci o prodaji i cijeni karata uskoro će biti dostupni.

 

SiB.hr

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!