Lifestyle / Kino

nedostatak filmova

Kino Urania ponovo zatvara svoja vrata

Kino Urania ponovo zatvara svoja vrata

Svi već znamo da je koronavirus stopirao svjetsku kinodistribuciju. Otkazivanje produkcije i proizvodnje novih filmskih naslova i pomicanje projekata na jesen ili pak na iduću godinu, na globalnoj razini je dovelo do potpunog nedostatka ponude novih filmova u kinima

Tom trendu se ne vidi kraj, a učinak koronavirusa će imati dugotrajne posljedice na audiovizualne djelatnosti. Projektori su utihnuli, box-office izvještaji se prestali pisati, brojna kina su zatvorila svoja vrata, a tužna srca primorani smo donijeti odluku da i najdraže kino u centru, Kino Urania, najljepšeg grada ponovno zatvori svoja vrata.

"No, bez obzira koliko nas jako udarali, nećemo dozvoliti da nas to u potpunosti slomi. Ponovno krećemo s radom čim se situacija u filmskoj industriji stabilizira te krene distribucija novih filmova, a o datumu otvaranja i početka redovnih projekcija ćemo vas naknadno obavijestiti", kažu u Uraniji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zaključno s nedjeljom 2. kolovoza još uvijek možete pogledati sinkronizirani crtić Gordon i Paddy – animiranu adaptaciju poznate dječje knjige autora Ulfa Nilssona, švedsku obiteljsku akciju Haker, napetu dramu s Juliette Binoche u glavnoj ulozi Ona koju zamišljaš, biografsku priču o najtraženijem čovjeku svijeta Edwardu Snowdenu i sjevernomakedonsku nagrađivanu dramu temeljenu na istinitom događaju Bog postoji, njeno ime je Petrunija.


Izdvojeno

Reci što misliš!