Lifestyle / Kino

VIDEO: Lavanderman i revija ljubavnih filomova

VIDEO: Lavanderman i revija ljubavnih filomova

Hrvatska filmska industrija dobila je svog prvog superjunaka! Riječ je o "Lavandermanu" – strip junaku koji je odnedavno oživio i na malim ekranima.
Radnja ove komedije smještena je na Hvaru i prati dogodovštine hvarskog superheroja Borisa Bunčuge – Lavandermana i sumnjičave novinarke koja je stigla na otok u potrazi za pravom istinom o njegovim nadnaravnim sposobnostima. Lavandermana je utjelovio poznati glumac Damir Markovina, dok novinarku igra Anja Alavanja.

Premijera «Lavandermana» je danas u kinu "Uranija" s početkom u 19 sati i 15 minuta. Nakon filma, gledatelji se mogu družiti s autorsko- produkcijskim timom u lounge baru Lumiere gdje će uz soundtrack filmske glazbe, moći iz prve ruke doznati sve od ideje do realizacije filma. A od ovog petka, gledatelji povodom Valentinova mogu uživati i u najljepšim ljubavnim filmovima.
U Uraniji će se naime sve do srijede, prikazivati revija filmova «Ljubav se zove imenom tvojim» iz koje izdvajamo naslove poput «Casablance», «P.S. Volim te», «Samca», «Goli u sedlu».

VIDEO:

{youtube}UplAX1gAdBk{/youtube}

TEKST: STV

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!