Lifestyle / Kino

Tjedni kino program - Stazom slonova kroz novi Millennium

Tjedni kino program - Stazom slonova kroz novi Millennium

Što vam donosi ovotjedni repertoar filmova iz Kinematografa Osijek, pogledajte u slijedećim redovima...  

Dragi gledatelji, u ovom blagdanskom tjednu premijerno pogledajte romantičnu dramu „Voda za slonove", posljednji nastavak Millennium trilogije snimljene po remek djelu švedskog književnika Stiega Larssona „Kule u zraku", uskršnju obiteljsku avanturu o neobičnom zekanu „Hop", nestašnu papigu „Rio", triler Obred ili znanstvenu fantaziju Bitka za LA.  

Dana 24. i 25.travnja, na blagdan Uskrsa kino Europa neće raditi, a program kina Urania prikazivati će projekcije po posebnim satnicama, prema rasporedu koji možete pogledati OVDJE

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrhunski napisana i ekranizirana, cijela Millennium trilogija zadovoljiti će obožavatelje romana i one koji uopće nisu upoznati s tematikom priče. Intrigantna radnja razotkriva političku intrigu, iako ne otkriva suštinu priče, već nizom naoko sitnih zapleta zapravo raspliće priču na način da vas navodi da samostalno izvlačite zaključke i stvarate vlastitu sliku o cijeloj radnji. Sva tri nastavka gledaju se u jednom dahu i unatoč dugom trajanju radnja serijala neće vam dati ni jedan pogodan trenutak da, bar na tren, napustite dvoranu.

Kao što već znate Rundek Cargo Trio „Plavi avion" polijeće 28.travnja u 21:00h u kinu Europa. Želite li osigurati svoje mjesto u našem avionu predbilježiti se još jedino možete za, u prodaju naknadno puštene, karte za stajanje... mada kino je veeeeeeeliko i uvijek će se moći negdje malo i sjesti.

I ne zaboravite na koncert doći na vrijeme. Svirka počinje „on time".

A za postblagdansko opuštanje, ponovo sami odaberite filmske revije i cikluse koje želite pogledati. Mi smo predložili ponešto za svačiji ukus (Filmski klasici, Revija iranskog filma, Ciklus filmova Monice Bellucci, i naravno, Moderni europski film)... a što ćemo zaigrati odabrati će naši gledatelji. Na raspolaganju vam je naša web stranica, stranice naših medijskih partnera, naša fb grupa, mailovi, telefoni i sve čeg se dosjetite.

Želimo vam tople, vesele, ugodne blagdane u okruženju obitelji i ljudi koje volite. Sretan Uskrs.

Vaši,

Kinematografi Osijek d.d.


Izdvojeno

Reci što misliš!