Lifestyle / Kino

Film tjedna uz Chio Chips: Rock of Ages + nagradna igra

Film tjedna uz Chio Chips: Rock of Ages + nagradna igra

Nakon niza blockbustera na Cinestarovom repertoaru našao se i jedan laganiji ljetni film, rađen prema uspješnom broadwayskom mjuziklu "Rock of ages".

Nakon niza blockbustera na Cinestarovom repertoaru našao se i jedan laganiji ljetni film, rađen prema uspješnom broadwayskom mjuziklu "Rock of ages". Pun zaraznih melodija i hitova iz 80-tih godina prošlog stoljeća ovo je pravi film za bezbrižno ljetno opuštanje.

Sama radnja koja i nije pretjerano zanimljiva je smještena u 1987. godinu gdje mlada cura Sherrie dolazi iz malog mjestašca u Los Angeles ostvariti svoje pjevačke snove. No sam boravak ne počinje ugodno jer odmah biva opljačkana pri samom dolasku. U pomoć joj priskače naočiti Drew koji je uvodi u svijet šoubiznisa, rock and rolla i svijeta o kojem je sanjala. Kroz razne situacije spoznati će kako život pjevačke zvijezde nije lagan i kako se iza svjetala reflektora moraju suočiti sa brojnim problemima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Adam Shankman nakon 2007. i uspješnog „Hairspraya" donosi nam još jedan mjuzikl, ovaj put na temu razuzdanog života glazbenih zvijezda s kraja 80-tih godina prošlog stoljeća, jednog od najboljih razdoblja u povijesti rock-glazbe. Ovaj put u ruke je dobio respektabilnu ekipu na čelu sa Tomom Cruiseom u ulozi ocvalog rockera Staceja Jaxxa te dvoje mladih nadolazećih zvijezda Diegom Bonetom i Julianne Hough. Iako je imao i prilično veliki budžet u iznosu 75 mil. dolara očekivani rezultat je dosta loš. Glumci su dosta solidni, same pjesme su prilično dobro ubačene i izvedene, ali glavna zamjerka je premala razrađenost između glavnih likova i njihova plošna karakterizacija. Istina bog nisam očekivao nikakve „Ane Karenjine", ali premalo je prikazan odnos između Drewa i Sherrie, Cruiseova uloga je također kako mi se čini odrađena pro forme, iako ima par dojmljivih trenutaka i vidi se da osim pentranja po stijenama i tornjevima može i otpjevati koju. Premal je prostor dan Alecu Baldwinu i Russellu Brandu jer njihova komedijalnost spašava ovaj film i njihov duži nastup bi ga digao još više. Zeta-Jones u ulozi puritanke koja ima osobni motiv da uništi Staceya nema nikakvu svrhu i film bi mogao proći i bez nje.

Odlično je opet čuti neke rock klasike kao „Sister Christian", „We're not gonna take it", „We built this city", „Just like paradise", „Waiting for a girl like you", i mnoge druge, čak i iz usta Toma Cruisea, ali film je dobar samo u tome, da vas podsjeti na ta davna dobra vremena kada je glazba nešto značila i vrijedila, tako da roditelji pravac djecu pod ruku i povedite ih na mali glazbeni odgoj.

Sve u svemu prava ljetna razbibriga, bez puno mozganja i sa klasičnim bljuc-bljuc happy endom. Pa tko voli nek izvoli...

IMDB OCJENA: 6.1

OCJENA : 5.5/10

Rock zauvijek (2012)

123 min - Komedija | Drama | Mjuzikl

REDATELJ: Adam Shankman

SCENARISTI: Justin Theroux ,Chris D'Arienzo

ZVIJEZDE: Julianne Hough, Diego Boneta i Tom Cruise

[important title=Chio Chips nagradna igra - gledaj film i uživaj!]Uživaj u filmu u društvu neodoljivih Chio Chips hrskavih okusa. Chio Chips asortiman pružiti će vam pravi hrskavi užitak i trenutke provedene s prijateljima i bližnjima učiniti posebnim i nezaboravnim.

Prepustite se savršenstvu okusa paprike, feferona, kiselog vrhnja&luka i klasičnog slanog okusa. Pusti film, okupi ekipu, otvori vrećicu i započnite svoju Chio hrskavu avanturu!

Poklanjamo 3x1 Chio Chips paket, a sve što trebate napraviti je u komentar ISPOD članka upišite "Želim gledati film uz Chio Chips" i kliknite LIKE.[/important]

Piše: Perica Bernhard/SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!