Lifestyle / Kino

Pannonian Challenge najbolji ekstremni festival u Hrvatskoj

Pannonian Challenge najbolji ekstremni festival u Hrvatskoj

DNA portal je zadnjih mjesec dana marljivo proveo u biranju 'najboljeg' od ponude extremnih sportova u Hrvatskoj.

Za one koji ne znaju, DNA Awards je prvi izbor najboljih extreme sportaša u Hrvatskoj koji se provodi u organizaciji DNA portala, a sve u svrhu promocije extremnih sportova.

U natjecanju koje je nedavno završeno, obuhvaćeno je deset kategorija extremih sportova, a svaka kategorija imala je po pet nominiranih extremnih sportaša, evenata ili video edita.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je ovogodišnji DNA Awards donio i nove kategorije (extreme sport event, najbolji video edit u kategoriji skate, snow i BMX) Pannonian Challenge pronašao je svoje mjesto među njima.

Uz Pannonian, među nominiranima pronašli su se i ostali odlični extreme sport eventi poput 3u1, Carnival Snowboard Session, Jeti Snowboard Session i Sljeme Snow Impacta.
[span class=attention]RECENZIJA: Pannonian Challenge 2012.[/span]

No, rezultati Vašeg glasanja pružili su upravo Pannonianu iznimnu čast ponijeti titulu 'Najboljeg extreme sport eventa' za 2012. godinu u Hrvatskoj!

"Ovim putem zahvaljujemo se svim čitateljima DNA portala koji su nas podržali, te samom portalu koji je zaslužan za nominaciju. Kako bi opravdali Vaše povjerenje i glasove i ove godine potruditi ćemo se pružiti Vam nezaboravno iskustvo i odličnu zabavu uz najbolje vozače i popratni program," poručili su iz Pannoniana.


Izdvojeno

Reci što misliš!