Lifestyle / Kino

Rekordna gledanost Kauboja u kinu Urania

Rekordna gledanost Kauboja u kinu Urania

Već samo otvorenje kina Urania nakon dvije godine mirovanja dalo je naslutiti kako su se Osječani zaželjeli kina u centru. Miris kokica na dobro znanim lokacijama u neposrednoj blizini kina kao i duša stogodišnje Uranije bili su mamac za veliki broj gledatelja u prvome tjednu rada.

Tako Kauboji bilježe rekordnu gledanost na razini Hrvatske, a interes za ovaj hrvatskih film prema hit predstavi osječanina Saše Anočića iznimno je velik. Samim time i popunjenost kina bilježi rekordne brojke za jedan hrvatski film. 

"Publika je reagirala odlično kako na sami povratak kina, tako i na Kauboje. Veseli nas što naša publika nije zaboravila na nas niti nakon dvije godine," rekla nam je Marijana Bošnjak, direktorica Kinematografa.

b78d26876d1be64db4ba55cb1b395cbf.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Kinematografima užurbano pripremaju i nove programe, a već ovoga tjedna na rasporedu je Malavita, crtić Turbo, a uskoro i film o trenutno vrlo aktualnoj aferi Wikileaks, Tajna petog staleža. Ono što će oduševiti sve pobornike Tolkiena jest podatak kako će u Uraniji igrati i drugi dio blockbustera Hobit i to već u prvome tjednu otvaranja na svjetskim kino platnima.

Program u kinima pogledajte OVDJE.

Tekst: SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!