Lifestyle / Kino

Požega dobiva drive-in kino

Požega dobiva drive-in kino

"Drive in Kino" uvršteno je u plan i program rada Požeške udruge mladih aktivista u 2014. godini. Prva projekcija najavljena je već za Valentinovo.

- Planiramo prigodnu projekciju za Valentinovo kada će se puštati filmovi ljubavne tematike. Radi još boljeg doživljaja planiramo omogućiti prijem zvuka preko FM frekvencija na radio prijemnik u automobilu. Lokacija još nije utvrđena, ali naša je želja da prva predstava bude na Trgu Sv. Trojstva ako dobijem odobrenje Grada Požege. To je svojevrsna proba i, ako uspijemo, ponovili bismo je još jednom - najavljuje za 034portal Marijan Crnjac, predsjednik Udruge PUMA.

Također aktivisti najavljuju i  bogati ljetni filmski program pun akcijskih obiteljskih i animiranih filmova. Projekcije će i dalje biti besplatne.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Cilj nam je da programom zadovoljimo što širu publiku i da nitko ne ostane zakinut. Filmovi će se prikazivati svaki drugi vikend počevši od završetka školske godine. Ako se hrvatska nogometna reprezentacija kvalificira, planiramo omogućiti i praćenje utakmica Svjetskog prvenstva. Opremu nabavljamo od tvrtke iz Zagreba pa se nadamo da ćemo zbog veće količine projekcija ostvariti i neki popust. Sve ćemo financirati iz donacija i pomoću sponzora prodajom reklama nakon i prije filmova - pojašnjava Crnjac.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!