Lifestyle / Kino

Komedija godine ''Ufuraj se i pukni'', napokon je stigla u kina diljem Hrvatske

Komedija godine ''Ufuraj se i pukni'', napokon je stigla u kina diljem Hrvatske

Nakon održanih premijera filma u Varaždinu i Zagrebu, najčešće se mogao čuti isti komentar: "Ne sjećam se kad smo se toliko smijali u kinu!!!" Upravo to je i cilj prvog filma Ljubomira Kerekeša, najpoznatijeg hrvatskog komičara. Nasmijati publiku u kinu.Svi oni kojima je dosta tragedije, drame, politike sigurno će uživati u ovom urnebesnom filmu o malim ljudima s velikim problemima. Simpatična radnja u koju nas uvode braća Prišt, Kruno (Jan Kerekeš) i Krešo (Zoran Pribičević), koji se pripremaju za prijemni ispit iz glume u jednom danu, a priprema ih susjed Črček (Ljubomir Kerekeš) kojem je maloprije karniša razbila glavu, samo je jedna od priča koja nasmijava publiku punih 85 minuta.

Radnja filma odvija se u Varaždinu i Zagrebu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, rijetko uspone, a često padove. U film su se još ufurali: Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper i mnogi drugi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TURNEJA NASLOVNA FB

Turneja "PIVICA S GLUMCIMA" u 14 gradova

Glumci filma "Ufuraj se i pukni" su odlučili provesti ugodno vrijeme s publikom u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu, Šibeniku, Zadru, Čakovcu, Prelogu i drugim gradovima. Prije same projekcije, upravo će oni biti ti, koji će vas dočekati i pregledati vaše kino ulaznice, a nakon projekcije pozvati će Vas na druženje i pivicu. Svaki će grad u kojem je planirana projekcija, imati svoj termin i mjesto druženja, o čemu će više informacija, kao što su prostor i vrijeme, biti objavljeni na službenim Facebook profilima Kerekesh Teatra i u službenom eventu turneje.

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na blagajnama CineStar kina ili online na LINKU, te u svim drugim kinima diljem Hrvatske.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!